Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szivárvány háttér vagy keret a facén, love is love vagy épp a család az család szövegek hirdetése... Akinél ilyet látunk, az mind homoszexuális?
Figyelt kérdés
Annyi mindenkinél látom. Én nem szólnék bele, ki hogy él és kit mit szeret, ha nem bánt mást vagy nem zavar mást a tevékenységével. De ennyire hirdetni... nem tenném, szóval nem értem ezt a sok embert...
Jó azért nyilván nem mind homo..., de vajon a többségük az?
szept. 13. 16:35
1/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül meleg, hetero LGBTQ+ ally is lehet az illető. Én is hordok szivárványos kiegészítőt én pl. bi vagyok.
3/14 anonim válasza:
Nem. Hanem azt is jelenti, ez a gyakoribb, hogy egyetért azzal, hogy egyenértékű minden szexuális irányultság, elutasítja a kirekesztés bármilyen formáját, ahogy én is, annak ellenére, hogy teljesen hetero vagyok.
5/14 anonim válasza:
Ez netto faszsag, kedves 4es. 3as voltam. Nekem is volt kint ilyen keret, es total hetero vagyok, de tolerans es tamogato a melegekkel, leszbikusokkal szemben, mint ahogy minden felvilágosult és kulturált ember.
6/14 anonim válasza:
Láttam már idős, többgyerekes apánál is szivárványt, teljesen heteró, csak pöttyet felhúzza, hogy a kormány a meleg gyereke életét keseríti meg az uszító gyűlöletkampánnyal.
7/14 anonim válasza:
Én is ismerek olyat, aki teljesen heteró és kirekesztés ellen kampányol.
8/14 anonim válasza:
Heteroszexuális vagyok, viszont az elfogadás és a tolerancia fontos számomra és ezt szívesen fel is vállalom.
9/14 anonim válasza:
Dehogy is.
Mikor megszavazták a homofób törvényt akkor sokan rakták ezt ki amit írsz.
Annak Jelképe ként hogy a hírekben Abberáltaknak nevezték a melegeket,nem értettek vele egyet. És az óta így hagyták a profiljukat
10/14 anonim válasza:
Akinél én ilyeneket láttam, egy se meleg. Akiről meg tudom, hogy meleg, egy se rakta ki. Ez inkább a velük szolidáris heterók jelzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!