Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen technikát alkalmazol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen technikát alkalmazol társkeresőn: aktív vagy, és írogatsz a neked tetsző emberekre, akik aztán vagy válaszolnak, vagy lelépnek, vagy pedig passzív vagy, és várod a megkereséseket, akiknek tényleg tetszel?

Figyelt kérdés
szept. 13. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40 felett en mar nem írok senkinek
okt. 3. 13:35
 12/17 A kérdező kommentje:

10: Ez jellemző, ne keress okot, vagy tiltanak, vagy lelépnek. :D

11: Jól is teszed, egyetértek, nekem is egyre kevesebb kedvem van.

okt. 3. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok fenn társkeresőn, de valószínűleg passzív lennék. Úgy venném, hogy aki megkeres, annak legalább jó eséllyel bejövök, az elutasítást viszont rosszul viselem.
okt. 3. 19:10
 14/17 A kérdező kommentje:
13: Ez is szempont, én is így gondolom, megértelek. Rossz érzés várni a levelet, reménykedni, és semmit nem kapni.
okt. 3. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt utalom aki csak annyit ir: hello

Semmi bemutatkozas, kit keres, hobbi stb

okt. 3. 20:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon ritkán használok társkeresőt, de amikor igen, akkor egyértelműen aktív vagyok. És nem azért mert nem jönne elég üzenet, hanem valahogy szeretem azt az érzést, hogy én választok ki valakit, aki nekem tetszik, és őt ptóbálom "meghódítani". Aztán persze vagy viszonozza az illető, vagy nem. Az exemmel is így jöttünk össze. Persze ennek annyi a hátulütője, hogy több szünetelés kell hozzá, mert egy-két visszautasítás után, azért rendbe kell tennie az embernek az önképét. Viszont én úgy gondolom, mindenki megérdemli, hogy olyannal legyen együtt, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Ezért én hiába tetszem valakinek, ha nekem nem jön be, akkor nincs sok értelme próbálkozni. És ez persze fordítva is igaz.
okt. 3. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 És most egyedül vagy?
okt. 4. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!