Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Simogatás, bújás bejön nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Simogatás, bújás bejön nektek?

Figyelt kérdés
Aktív vagyok de mondjuk egy jó kis orál után szeretem ha odabújik a srác. Kis pihi és szeretgetés aztán mehetünk…
szept. 13. 13:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon bejön,még akkor is, ha semmi más nem történik. Sőt,lényegében az egyik legjobb dolog a bújás, simogatás, puszi.
szept. 13. 14:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is bejön :)
szept. 13. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem néha a simogatás idegesít de alapjában véve nekem egyikel sincs bajom
szept. 13. 14:44
 4/14 frot ***** válasza:
100%
A simogatás, bújás a dry humping része is, el is lehet menni közben, szerintem jó érzés. :)
szept. 13. 14:56
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Simogatás nem annyira, bújás igen
szept. 13. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha csak összejön valahonnan egy kûrva jó pasi, akire kūrvára áll a dákó valszeg kemény szexet akarok.

De ha kapcsolatban vagyunk, és az ösztönök mellett érzelmek is vannak,akkor természetes a simi,bújás, nagyobb intimitás szex közben is.

Pl.egy kalandnál lehet, hogy csak kőkemény orál van, ami a péniszre meg a herezacskóra koncentrálódik, de kapcsiban van előtte smárolás, csókolgazom a felsőtestét, a beslőcombját, szopás közben simogatom a testét, markolom a fenekét, megfogom a kezét, elkalandozik a nyelvem az ánuszára stb.

Vagy szex közben is csókolgatom a nyakát, szívogatom a mellbimbóit, megmarkolom a golyóit, nyalogatom a fülét stb, míg egy kalandban csak keményen kúrom.

szept. 13. 15:40
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Azt sem tudom ki vagy, nem foglak szeretgetni. Leszoplak, aztán mehetsz.
szept. 13. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
szept. 13. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

simogatás, ölelkezés szexen kívül is bejön.

21/f Aktív

szept. 13. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hány éves vagy?

Nekem bejön az :)

szept. 14. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!