Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek a csók és simogatás és bújás belefér sráccal?
Nekem abszolút. Ha találnék egy olyan pasit, akivel minden fontosabb tekintetben passzolunk, akkor az együttélés is simán menne. Ugyanígy egy lánnyal is. Szóval e tekintetben nem vagyok válogatós. :D
22/F
Férfikorban vagyok már,de abszolút belefér.Szeretkezés ezekkel a " hozzávalókkal "a legjobb!
Sőt nagyon szeretem ...Ha volna olyan srác,vagy férfi,aki egy ilyen tartósabb haverkodásban benne lenne.
Alapból a gyengédebb, "szeretkezős-szerelmeskedős" szex jön be inkább, akár fiúval, akár lánnyal vagyok, szóval természetesen bejön a csók és az ölelkezés.
32
Igen, abszolút. Mindkét nemmel. Sőt, csak ez jön be. A betesz, kivesz, viszlát nálam nem játszik. Egy közös kádba fürdés, pancsizás és huncutkodás, utánna meg egy összebújós, csokolózós és simogatós együttlét az igazi. Ehez nehéz partnert találni, mert a többség nem ezt akarja.
44 🏳️🌈Biszex🩷 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!