Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar átjönni szexelni, ha 1 hete még kiverte nekem?
Figyelt kérdés
1 hete voltam egy házibuliban, és megismerkedtem ott egy pasival, az egész estét végig beszéltünk, majd szobára mentünk.
Nem volt egyikünknél sem óvszer, ezért csak csókolóztunk, egy picit be is kapta nekem, aztán kiverte nekem.
Bejelöltem Facebook-on, és írtam neki, hogy lenne-e kedve szexelni velem, de azt írta, hogy nem.
Mégis miért?
szept. 13. 13:45
1/3 anonim válasza:
A pillanat varázsa elmúlt, ennyi. Mindennapos történet.
2/3 anonim válasza:
Az is lehet, hogy ennyi fért neki bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!