Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiről tudják a munkahelyen hogy meleg? El mondtátok vagy lebuktatok? Hogy fogadták a munkatársak?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos egy munkatársam mondta el akivel barátságban voltun egy másik munkatársának az meg mindenkinek. 1-2 ott dolgozó rá kérdezett igaz? Én nem tagadtam. Nem néznek le ez miadt.szept. 12. 09:41
11/18 anonim válasza:
Rólam senki nem mondaná meg, mert jóképű, férfias, és macsó srác vagyok.
Ennek ellenére, amikor majdnem minden kollégám bent volt az öltözőben, már az első munkanapon közöltem velük, hogy biszex vagyok, és a zuhany alatt mindig kemény a f@szom.
Szinte senki nem hitte el, amíg nem láttak meg álló f@sszal a zuhany alatt ahogy a többieket stíröltem.
Azóta több kollégám is coming out-olt, és senki nem csinál problémát ebből, néha van egy-egy vicces (de nem sértő) megjegyzés, de semmi több.
12/18 anonim válasza:
Rólam tudják a munkahelyemen, nyíltan vállalom (nem lebuktam). Senki nem fogadta rosszul (igaz nagy közelekdési cég külföldön elég multikulti emberekkel), sőt van meleg kollégám több is. A cégünknél van LGBT csoport is, annak is a tagja vagyok.
13/18 A kérdező kommentje:
Nem semmi problémám nincs ebböl,hogy ki derült. Egy a munkahelyen dolgozó próbálkozott nálam de ő rajta látszik is meg a beszédstíl is észre lehet venni köztudott mindenki számára hogy meleg. Egy két ember rá mérdezett hogy igaz e és nem tagadtam
szept. 13. 03:13
14/18 anonim válasza:
#7 Hát ez elég gáz dolog volt, alapból gáz ez az ország, legalább mi melegek tartsunk már össze!!!
15/18 anonim válasza:
#10 a “rasszista” reklámnak mi köze a homoszexualitáshoz?
16/18 anonim válasza:
#9 és #14 Van az a határ, amikor az embert pont nem érdekli a kollégája élete, szexuális orientációja, de ne is tolja az ember pofájába. Mondom ezt úgy, hogy amúgy nincs bajom a többi! meleg munkatárssal. Voltak neki húzásai. Nem ok nélkül tettünk róla, hogy innen eltakarodjon. Zaklatta az egyik kollégát többek közt olyan baromságokkal, hogy a fiúk jobbak az ágyban, tesztelje le őt egy éjszaka és ez csak egy eset. Ugyan nálunk nincs dress code, de amikben munkába jött néha, no comment, ehhez jön az a sztereotíp bu zis megnyilvánulása a sejpítős pösze affektálással, ami kur vára idegesítő volt mondenkinek. Konkrétan én szóltam a HR-nek, hogy át kéne vizsgálni a dolgot. Már előttem volt pár panasz más munkatársaktól, szóval...Szerencsére a munkája se volt kifogástalan, szóval végül az volt az elbocsátás indoka. Szerintem mindenki hagyja otthon a szexuális dolgait, mert munkahelyen vagyunk, nem otthon. Szemét voltam? Lehet. Megbántam? A fenéket, ma is kirugatnám.
17/18 anonim válasza:
Egeszsegugyben dolgozom. Az elejen titkoltam h evek ota egybferfival elek egyutt, aztan par honapra ra meguntam es elmondtam. Mar nem erdekelt statuszba voltam. Oszinten nem erdekelt senkit, mai napig megkerdezik a munkatarsaim h Tomi a parom hogy van. Nekik olyan az en parom mint nekem a munkatarsnom ferje.
18/18 A kérdező kommentje:
16-os én nem reklámozom meg nem is kezdeményezek semmit a munkahelyemen. Én onnan senkit nem szertnék fel szedni meg nem is úgy viselkedem hogy az másokat zavarna. El végzem a munkám a magán életem meg csak is rám tartozik.
szept. 14. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!