Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Munkahelyen gyanítják, hogy meleg vagyok.
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve dolgozom ennél a cégnél és eddig nem volt ezzel probléma, amikor kérdezték vane barátnőm, akkor mondtam, hogy nincs. Viszont az utóbbi időben eléggé megváltozott pár kollégám viselkedése hozzám, nem tudom miért lehet ez. És nemrég volt pár ember aki kérdezte milyen csajok jönnek be. Amikor erre válaszoltam, akkor lehet pont ez leplezett le mivel nem vagyok valami jó hazudozó. Vagy lehet eddig is kicsit nőiesebb volt a viselkedésem. Vagy őszintén nem tudom elmondani mi miatt lehet ez. Csak azzal van a bajom, hogy teljesen máshogy viselkedik hozzám pár kollégám és attól félek ez miatt lehet az. Alapból nem szégyenlem magam amiatt mert meleg vagyok, de tudom milyenek tudnak lenni az emberek és nem szeretném, hogy valaki amiatt máshogy nézen rám mert nő helyett férfit szeretek, vagy még rosszabb megjegyzéseket tegyen a szexualitásomra.2022. dec. 12. 01:17
1/13 A kérdező kommentje:
#sértés *
Autocorrect.
2022. dec. 12. 01:18
2/13 anonim válasza:
Hazudd azt,hogy heteró vagy és ragaszkodj hozzá.
3/13 everlight válasza:
Rólam mindig is tudták a kolegáim hogy bi vagyok.Dolgozott már nálunk sok meleg,leszbikus,bisex.Senkit sem érdekel .Halad ugyan úgy a munka.
4/13 anonim válasza:
Finom jelekkel csapd be őket!
- Megkérsz egy korodbeli nő ismerőst, hogy vigye be neked az "otthon felejtett" telefonod.
- Szabadságkéréskor a csajodra hivatkozol.
- Ha ideges vagy, a csajodra hivatkozol.
5/13 FreeGamer válasza:
Szerintem szopd le a főnököd
6/13 anonim válasza:
Vállald fel magad és nem kell titkolóznod, hazudoznod és bújkálnod egy életen át.
7/13 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy mindegy, hogy valaki meleg vagy hetero, mindaddig, amíg viselkedni tud. Ha engem nem zaklat, nem cseszeget nem érdekel a hovatartozása, ha azt négy fal között műveli.
8/13 anonim válasza:
Egyszerűbb mondani hogy a férfiakat szereted.
Akik furán néznek rád csak akkor fognak megnyugodni, tovább kamuzol azt kiszagolják.
Akik beszolnának miatta hogy meleg vagy nem fogják tenni mert az munkahelyen már azonnal kirugással jár még ha kormánypárti is a cég ahol dolgozol. Nem téged rúgnak ki!
Egyenes út!
9/13 anonim válasza:
Semmi közük hozzá.
Ha emiatt negatív megkülönböztetés ér, az törvénytelen.
10/13 Prekler válasza:
kiderül, hogy homár vagy. :-) így jártál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!