Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen tetszik egy meleg olasz fiú. Egy csoportban dolgozunk, de eddig nem -beszéltünk. Elhívjam ebédelni?
Figyelt kérdés
Egy párszor észrevettem, hogy ő is nézett engem és ő is észrevette,hogy felé lesem.
Legutóbb munkaugyben beszéltünk és nagyon kedvesen írt nekem.
Jó ötlet elhívni kajálni vagy kávéra?
2020. febr. 8. 19:25
1/22 anonim válasza:
Igen:) ez olyan jó...:) nekem miert nincs ilyen munkatarsam shit..
4/22 A kérdező kommentje:
Azért vannak kétségeim, mert ő tényleg eléggé helyes srác és nem szívesen foglalkozna velem
2020. febr. 8. 19:32
5/22 anonim válasza:
Persze, nem tudok semmi ellenérvet mondani :D
6/22 anonim válasza:
“Nem foglalkozna veled” ajj persze nyilvan fontos a kulso, de azt kene megerteni, hogy nem minden. Adj egy eselyt magadnak, adj egy eselyt ennek az egesznek, egy probat meger. :)
7/22 anonim válasza:
Ha nem érdekelnéd,nem nézegetne téged,úgyhogy hajrá.Meg nem hiszem hogy olyan sok meleg közül válogatna a melóhelyen.
8/22 anonim válasza:
Figyelj mindenképp! Ha meleg is meg be is jön neked?! Én mondjuk bi vagyok de pár éve fel akart csípni egy idosebb pesten lakó olasz pasi. Az a sármos fajta eleinte nem nagyon vettem a lapot, de aztán olyan bókot nyomott le majd elolvadtam. "bármit megadnék érted" ott helyben felizgultam, de ezer gondom volt akkoriban. Azóta is bánom. Szóval ne kövess el ilyen hibát.
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Egész nap nem bírok másra gondolni, csakis rá. A képeit nézem facen.
Nagyon belezúgtam. :(
2020. febr. 8. 20:44
10/22 anonim válasza:
A legrosszabb ami történhet, hogy visszautasít. Ezzel azért szerintem együtt lehet élni. Egyébként szerintem benne lesz a közös ebédben akkor is, ha esetleg nem jössz be neki és ott úgyis kiderülne, hogy kölcsönös e a dolog.
Különben szerintem jobb belevágni a dolgokba és esetleg belebukni, mint később azon bánkódni, hogy miért nem léptél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!