Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiről tudják a munkahelyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiről tudják a munkahelyen hogy meleg? El mondtátok vagy lebuktatok? Hogy fogadták a munkatársak?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos egy munkatársam mondta el akivel barátságban voltun egy másik munkatársának az meg mindenkinek. 1-2 ott dolgozó rá kérdezett igaz? Én nem tagadtam. Nem néznek le ez miadt.

szept. 12. 09:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem van, aki tudja, van aki nem. Eléggé multikulti csapatban dolgozom, vannak indiai meg egyiptomi kollegáim is, nekik nyilván nem reklámozom, meg nem terelem a beszélgetést olyan irányba, hogy ez feljöjjön. Az amerikai, német, spanyol kollegák esetében ez teljesen normális, és termèszetes, nem csinàlnak belőle ügyet.
szept. 12. 09:48
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
És örülsz neki, hogy tudják, könnyebb így, vagy épp nehezebb?
szept. 12. 10:49
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tök semleges. Sosem ért emiatt hátrányos megkülönböztetés, ha erre gondolsz. Nem foglalkoznak vele, nem is értem miért kéne. (1-es voltam)
szept. 12. 11:02
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
A párom minisztériumban dolgozik, kezdettől fogva nyíltan vállalja magát. De eleve sok meleg munkatársa van, valahogy ott ez nem téma. Nekem még soha nem volt olyan munkahelyem, ahol tudták volna rólam, valahogy mindig az olyan helyeket fogtam ki, ahol leszólták, lenézték, kiröhögték a melegeket, és legfeljebb 1-2 kollégáról hallottam, hogy meleg, de ők más osztályon dolgoztak, nagyon ritkán láttam őket. Jelenleg is ilyen szintű munkahelyem van, valszeg nekem is el kellene pályáznom valamelyik minisztériumba. :D
szept. 12. 12:00
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Én biszex vagyok,rólam tudják.
szept. 12. 12:18
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
én ilyet nem mondok el senkinek amíg azon a munkahelyen vagyok csak ha rákérdeznek (normálisan) akkor nem tagadom le. Volt egy munkahelyem amikor eljöttem onnan utána került szóba egy olyan volt kollégámmal akibe amúgyis bíztam
szept. 12. 13:51
 7/18 anonim ***** válasza:
20%
Mi tudjuk egymásról, mert grindr és stb. Én nem adtam ki senkit. Mivel 99% férfiak dolgozunk együtt és semmi sem változott, gondolom engem sem outoltak. Viszont 5 hónapja jött egy srác, akiről üvöltött, hogy meleg, na őt kiutáltuk, amiért nagyon bu zi módjára nyilvánult meg. Én is tettem róla, hogy távozzon. Előző melóban tudták, senkit se zavart, mert vendéglátás volt.
szept. 12. 15:48
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

Pár huszonéves munkatárs ráérzett,illetve bepróbálkozott nálam.De egyrészt munkahelyen semmit nem kezdenék, nagyon nem korrekt dolog. Másrészt pedig nálam csak párkapcsolat vagy barátság jöhetne szóba, azt ma már nem sokan szeretnék, még elkezdeni sem.

F

szept. 12. 16:33
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
#7: az igen báttya, jó nagy (g)ecik vagytok. Én se ugrálok az "üvölt róla" típusért, de soha nem lennék akkora patkány, hogy ki utáljak valakit a fizető állásából, úgy, hogy te se csak a saját f@$zod fogod... Komolyan, sokszor bzi a bzi legnagyobb ellensége 🤌🏼
szept. 12. 17:26
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Munkahelyemen senki nem tudta év tizedeken keresztül, 2022 ben volt a választás? Akkor mondtam el mindenkinek nem bírtam azt a rengeteg rasszista reklámot, meg amit beszéltek az emberek.

Hátrányom nem származott belőle

De meg is basznám a száját aki csak másképp nézne rám.

Ha váltanék munkahelyet, poziciótól függetlenül biztos hogy mondanám mi a helyzet nálam. Fideszes agyhalottak legalább elkerülnek 🙏😇🙏

szept. 12. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!