Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradni egy közepesen jó kapcsolatban vagy inkább szingli maradni, s remélni, hogy majd lesz valaki?
Gyakran felmerül bennem ez a kérdés már egy éve. Aztán mindig elhesegeten a gondolatot, mert kb gyászként fognám fel, ha szakítanánk.
Párom 25 én meg 30 éves vagyok, lassan másfél éve vagyunk kapcsolatban. Sajna egyikőnk sem tökéletes, minden nap vannak veszekedések, de a nap végére kibékülünk. Szerintem nem nagyon tudnánk meglenni egymás nélkül.
Egyik kapcsolat sem tökéletes - de ez nyílván nem érv hogy együtt legyél valakivel,akivel már kihűlőben vannak a dolgok.
Én is komoly kapcsolatban vagyok most, ez sem tökéletes,ahogy az eddig kapcsolataim sem voltak. De valahogy különbség van tökéletlenség és tökéletlenség,veszekedés és veszekedés között.
Szerintem lépj.
Én is lépnék, ha tehetném
Kapcsolat nincs veszekedés nélkül.
Külömbség heteróknál a gyere, és a hitelek egybetartják őket.
Megint rád szólt a foltos poharak miatt? :)
"Szerintem nem nagyon tudnánk meglenni egymás nélkül."
Ezt ő is így gondolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!