Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az ilyen Bese atya féle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen Bese atya féle katolikus fiú sexpartyk hogy zajlanak?

Figyelt kérdés
A múltkor láttam egy tablót egy katolikus gimi végzőseiről, háát jó pár extrahelyes srácot láttam rajta, el is gondolkoztam mekkora élmény lehetne az, ha mindet kipróbálhatnám... Persze lehet az összes kőhetero, de tényleg felizgatott, hogy ha pap vagy valami szerzetes lennék tuti bepróbálkoznék náluk.. Más járt ilyen suliba? Mi a tapasztalat? Tényleg teli az egyház melegekkel...?
szept. 9. 09:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is meleg a legtöbbje, most ti komolyan el tudjátok képzelni, hogy ne érintkezzetek nővel, mert azt egy könyv megtiltja? Egész életeteken át? Szerintem nem
szept. 9. 12:05
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Felcsapsz valós történelem könyveket, ott mindíg azt írják

Parokkián voltak a legnagyobb szexbulik, nem most már 500évvel ezelőtt is.

Nálunk a katolikus papnak gyereke is van, nyílt titok.

Szomszéd falu papja meg szvinger bulikba jár.

A papok mindig is vizet prédikáltak, és bort ittak.

szept. 9. 12:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk abban hogy a katolikus papok intenzívebb szexuális életet élnek, mint itt váladzolgatók többsége.
szept. 9. 12:18
 4/20 Jani Belucci ***** válasza:
73%
Valami nagyon nincs nálad rendben fejben, ha arról fantáziálsz, hogyan rontanál meg diákfiúkat.
szept. 9. 12:21
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

#4 - a párkapcsolatokat illetően teljesen egyetértek - de szerencsére mi lelkiismeret-furdalás nélkül masztizhatunk!

😁

szept. 9. 12:22
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
#7 börtönbe veled mocskos pedofil
szept. 9. 12:33
 7/20 A kérdező kommentje:
Ötös én nem rontanék meg senkit egy érettségiző 18-19 éves, passzív vagyok ők tudnának engem megrontani..
szept. 9. 13:19
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

Három év alatt az utolsó három srác, akivel ismerkedtem,találkoztam, mind egyházi gimibe járt, egyik pedig már Pázmányos volt.

A Pázmányos mesélte, hogy a tanárok fele, a diákok kb 60 % -ának van, vagy volt férfiakkal viszonya, kapcsolata.

szept. 9. 14:05
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

😱 - de kemény választörlések mentek itt! Sokaknak fáj az őszinteség...

😧😦😨

szept. 9. 14:35
 10/20 Bekecs Béla ***** válasza:
71%

Kisfiukat szeretik ezek. Alapvetően az osszes vallasos ember elmehaborodott aki egy kepzeletbeli barathoz fohaszkodik megváltásért.

Kinezek mindent ezekbol a szektás barmokbol

szept. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!