Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges, hogy a másodfokú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a másodfokú nagybátyám meleg lenne?

Figyelt kérdés

A csávó már 60 körüli, nagy kemény macsó. Régebben nőkről osztott meg képeket a face-én, úgy hogy felesége meg gyereke van. Mindenhol beszólogat, a kevésbé maszkulin férfiak, politikusok oldalán mindig.

Azt vettem észre, hogy annyira frusztrált, hogy az összes LMBTQ+ témájú posztot kommenteli, buz*izik, a halàlukat kívànja, stb.

Ilyet szerintem egy egészséges ember nem tesz vagy igen? Pl a Pride napján az összes ezzel kapcsolatos posztra dühös fejet nyomott, kommentelte. Az ilyen ember rejtetten meleg?

szept. 6. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem, szimplán csak ostoba. Mondjuk az se normális, hogy azt nézed, mikor mire hogy reagált a közösségi pöcegödörben...
szept. 6. 20:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Szimplán az ő kommentjeit látom meg először.
szept. 6. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Vedd le a követést róla
szept. 6. 21:07
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Én régebben azt gondoltam, hogy tök nagy tévedés az összes homofób pasit látens melegnek beállítani és azt gondolni róluk, hogy saját kapura játszanak. Az elmúlt egy-két évben viszont kezd megváltozni a véleményem, mert rengeteg olyan emberről derült ki az én környezetemben is, meg 3-4 ismerősöm is egyre gyakrabban számol be olyan esetekről, de tényleg sokról, amikor a habzószájú homofóbról kiderül, hogy saját kapura játszik. Az én környezetemben borzasztóan megszaporodtak az ilyen esetek. És másoktól is ezt hallom, egyre gyakrabban. Szóval azt mondom, hogy van rá esély.
szept. 6. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély. Épp most derült ki a NER kedvenc papjáról, hogy meleg
szept. 7. 00:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető. Szerintem aki hangoztatja, hogy ő mekkora heteró és pl hányingert színlel ha melegeket lát ott tuti van valami elfolytott és tagadott vágy. Engem pl. totál hidegen hagynak a melegek. Ha látok egy meleg párt valahol akkor nem szokott szarul érinteni. Mindenki azt csinál és azzal amit akar.
szept. 7. 03:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában az embereket az zavarja egy másik emberben, ami bennük is megvan.Illetve az, hogy nem tud vagy nem tehet meg olyan dolgokat, amit mások átélnek, megtesznek. Ilyenkor habzó szájjal szidja őket, mert a lelke mélyén vágyakozik, de tudja, semmi nem lesz a vágyából.

Nagyon sok olyan, aki szid minket,így van ezzel. Meleg,látens, férfira vágyik és otthon él a nejével, gyerekével, vagy olyan környezetben él, dolgozik, ahol kénytelen alkalmazkodni a "színvonalhoz".

Ismerek ilyet nőben is, férfiben is. Ráadásul olyan férfiben, aki egyházi közegben dolgozik és bár nem pap, de nagyon szemforgató,ájtatos . Viszont tudom róla, amit tudok.

szept. 7. 04:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A másodfokú nagybátya megoldóképletébe

(-b + (b^2 - 4ac)^(1/2))/2a = x_1

behelyettesítve…

az jön ki…

Hogy egy vén b u z i

szept. 7. 10:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez jó xD
szept. 7. 11:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére csak karácsonykor találkozunk 2-3 órára. Akkor is csak röviden beszélgetünk. Akkor normális, de amit facen lenyom az nagyon durva. Egyik volt kolléganőm is ilyen volt. Tiltottam. Az meg csőfideszes volt.
szept. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!