Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a másodfokú nagybátyám meleg lenne?
A csávó már 60 körüli, nagy kemény macsó. Régebben nőkről osztott meg képeket a face-én, úgy hogy felesége meg gyereke van. Mindenhol beszólogat, a kevésbé maszkulin férfiak, politikusok oldalán mindig.
Azt vettem észre, hogy annyira frusztrált, hogy az összes LMBTQ+ témájú posztot kommenteli, buz*izik, a halàlukat kívànja, stb.
Ilyet szerintem egy egészséges ember nem tesz vagy igen? Pl a Pride napján az összes ezzel kapcsolatos posztra dühös fejet nyomott, kommentelte. Az ilyen ember rejtetten meleg?
Általában az embereket az zavarja egy másik emberben, ami bennük is megvan.Illetve az, hogy nem tud vagy nem tehet meg olyan dolgokat, amit mások átélnek, megtesznek. Ilyenkor habzó szájjal szidja őket, mert a lelke mélyén vágyakozik, de tudja, semmi nem lesz a vágyából.
Nagyon sok olyan, aki szid minket,így van ezzel. Meleg,látens, férfira vágyik és otthon él a nejével, gyerekével, vagy olyan környezetben él, dolgozik, ahol kénytelen alkalmazkodni a "színvonalhoz".
Ismerek ilyet nőben is, férfiben is. Ráadásul olyan férfiben, aki egyházi közegben dolgozik és bár nem pap, de nagyon szemforgató,ájtatos . Viszont tudom róla, amit tudok.
A másodfokú nagybátya megoldóképletébe
(-b + (b^2 - 4ac)^(1/2))/2a = x_1
behelyettesítve…
az jön ki…
Hogy egy vén b u z i
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!