Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az új kat. papos melegsex botrányról?
Figyelt kérdés
Állítólag sex videó is van, a pesti melegvilágban ti ismertétek ezt a papot? Én vidéki vagyok.
#10: Teljesen egyetértek veled. A kérdés számomra mindössze az, hogy "menet közben" kezdte megélni szexuális vágyait és ennek ellenére maradt pap, vagy már a belépésekor tudta, hogy mit fog tenni. Na ez a bűn!
szept. 6. 14:59
13/26 A kérdező kommentje:
nálam:
katolikus, meleg és pap? okés
meleg pap és stikában férfiakkal kavar, szexpartizik? okés
meleg papként turnézik a jobboldali médiában és álszenteskedik mindenről, ami pont az, ami ő? b+, mire számítottál, hogy a kis álszent életedre valaki nem fog majd lecsapni, nevetségessé téve azt?
szept. 6. 15:55
14/26 anonim válasza:
Engedélyezte neki biztosan az Úr/Jézus/Krisztus vagy ki a frász, így mindentől fel van mentve...
szept. 6. 16:24
15/26 anonim válasza:
Ha meggyónja, akkor storno? Törlés? Tiszta lappal kezdhet megint? Mert akkor tök jó buli hívőnek, vallásosnak, kat. papnak lenni. Bármit csinálhatsz, de tényleg gátlástalanul bármit, csak a végén ne felejtsd el meggyóni. És akkor el van intézve. Lehet, hogy O. is ezért jár templomba. "Törlés-törlés-törlés!" - és aztán kezdheti elölről, nulláról az egészet. Loptam, csaltam, hazudtam, nem baj, meggyónom, törlés-törlés-törlés, aztán kezdhetem újra elölről.
szept. 6. 17:20
16/26 anonim válasza:
Ilyen nyomi arccal, ráadásul több pasija is volt... Odalent bőven kell lennie kolbásznak.
szept. 6. 18:35
17/26 anonim válasza:
A környékemen nem egy meleg katolikus papot ismerek...rengetegen vannak, csak nem tudják róluk.
szept. 6. 22:47
18/26 anonim válasza:
Én hármat is ismerek. Egyik évfolyamtársam volt általánosban, a másik felettem járt 1 évvel középiskolában, a harmadikat meg meleg haver által ismerem, baráti körből. Hétvégén a híveknek papolnak, hétközben meg... Egyikük melegbuliba is jár. Egy kigyúrt, nagy darab passzív csávója van.
szept. 6. 23:26
19/26 anonim válasza:
Nem a melegségével, van a baj, hanem, az álszentségével és hogy mennyit ártott annak a közösségnek, aminek végeredményében ő is a tagja. Arról nem is beszélve, hogy a melegellenesek szemében, most csak megint annyi jön le, hogy a melegek, fertő, szexpartikra járó emberek.
Szègyellje magàt, szembe köpném az ilyen embert. És az ilyenek papolnak, hogy majd a melegek a pokolra kerülnek, na többek között ezért sem járok templomba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!