Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok az új kat....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az új kat. papos melegsex botrányról?

Figyelt kérdés

Állítólag sex videó is van, a pesti melegvilágban ti ismertétek ezt a papot? Én vidéki vagyok.

[link]

szept. 6. 12:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Itt élek a környéken, elég durva sztori.
szept. 6. 12:43
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem meglepő, nem csodálkoznék, ha az ilyen szentfazekak legalább 90%-áról kiderülne hasonló. Mindegyiknek van valami elnyomnivalója (amit aztán mégse sikerül elnyomni nyilván :D)
szept. 6. 12:46
 3/26 A kérdező kommentje:
szerintem a 90% sok, de biztos van köztük elég meleg férfi még
szept. 6. 13:01
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem 1 katolikus pappal voltam

És nem ilyenekkel.

Tényleg jó pasikkal.

Nekem ebbe már semmi újdonság.

Az hogy drogozott, vagy felvették már gáz.

Nem olvastam végig a cikket.

Szinte minden katolikus papnak van szeretője nő, vagy férfi.

Most milyen szenzáció lenne?

15.században Húsvéti körmenet közben megszült a pápa, és ez igaz 😉

Kis utánajárással meg lehet találni, meg is festették az eseményt.

szept. 6. 13:23
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
Jobb ha egy papnak van felnőttekkel bármilyen szexuális élete, mint ha önmegtartóztatással küszködik. Utóbbi esetben van nagyobb esélye annak, hogy kikezd gyerekekkel.
szept. 6. 13:26
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
Befóliáznám azonnal, nehogy elkapja tőle a többi is ott a Karmelitában.
szept. 6. 13:34
 7/26 anonim ***** válasza:
97%
szept. 6. 14:10
 8/26 anonim ***** válasza:
79%

NEM VICC!

Régen, Magyarországon volt törvény, hogy vidékre csak olyan pap mehet falusi/kisvárosi papnak, aki viszi az ÁGYASÁT! Jó, akkoriban csak nő lehetett az. Miért? Hogy ne ottani lányt csináljon fel.

szept. 6. 14:11
 9/26 anonim ***** válasza:
56%
Figyeljetek, ők is csak emberek, pont úgy mint mi. Én nem ítélkezem felettük annál tovább. Nem tetszik az, hogy a szent életet reklámozzák, de végülis nekik ez a munkájuk. Gondoljátok bele, inkább felnőttekkel mint gyerekekkel élje ki a fantáziáját, és amúgy ma ki menne úgy papnak hogy élete végéig semmi szex, semmi élet, csak misék és kirándulások... Nem lenne akkor senki se pap.
szept. 6. 14:16
 10/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem a szexről szól a dolog. Már megint nem. Hanem az ítélkezésről. Te lehet, hogy nem ítélkezel, de ez a pap folyamatosan ezt tette mindenhol. Egy saját maga által elképzelt erkölcsi magaslatról szólt le másokhoz és vetett meg mindenkit, aki szerinte nem megfelelően erkölcsös életet élt. Erre kiderül, hogy ő sem. Na ez a gond. Ugyanaz, mint Szájernél. Nem a szexualitással van baj és még csak nem is a melegséggel. Hanem a képmutató, álszent magatartással.

szept. 6. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!