Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az új kat. papos melegsex botrányról?
Állítólag sex videó is van, a pesti melegvilágban ti ismertétek ezt a papot? Én vidéki vagyok.
Nem 1 katolikus pappal voltam
És nem ilyenekkel.
Tényleg jó pasikkal.
Nekem ebbe már semmi újdonság.
Az hogy drogozott, vagy felvették már gáz.
Nem olvastam végig a cikket.
Szinte minden katolikus papnak van szeretője nő, vagy férfi.
Most milyen szenzáció lenne?
15.században Húsvéti körmenet közben megszült a pápa, és ez igaz 😉
Kis utánajárással meg lehet találni, meg is festették az eseményt.
NEM VICC!
Régen, Magyarországon volt törvény, hogy vidékre csak olyan pap mehet falusi/kisvárosi papnak, aki viszi az ÁGYASÁT! Jó, akkoriban csak nő lehetett az. Miért? Hogy ne ottani lányt csináljon fel.
Nem a szexről szól a dolog. Már megint nem. Hanem az ítélkezésről. Te lehet, hogy nem ítélkezel, de ez a pap folyamatosan ezt tette mindenhol. Egy saját maga által elképzelt erkölcsi magaslatról szólt le másokhoz és vetett meg mindenkit, aki szerinte nem megfelelően erkölcsös életet élt. Erre kiderül, hogy ő sem. Na ez a gond. Ugyanaz, mint Szájernél. Nem a szexualitással van baj és még csak nem is a melegséggel. Hanem a képmutató, álszent magatartással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!