Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki diszkréten?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, aki már tavaly is nagyon tetszett, idén meg sokkal jobban. Ma a tesi öltözőben nagyon hosszú ideig egy szál alsóban virított. Olyan volt, mintha mutogatná magát, én meg kihasználtam a lehetőséget és titkon őt lestem. Nem adta jelét, hogy észrevette volna. Végül merevedésem lett a látványtól, ami meg is látszott az alsónadrágomon. Igyekeztem elrejteni, féltem, rájön, hogy őrá állt fel. Ezt viszont észrevette, és megjegyezte „cool, klassz dudor”. Nem bunkó módon, hanem normál stílusban mondta, és halkan, hogy csak én halljam. Aztán elnevette magát, hogy az egész csak viccnek tűnjön. Most ilyenkor mi van? Elképzelhető, hogy tetszett neki, amit látott, vagy csak szórakozik? Egyáltalán miért nem öltözött fel olyan sokáig?szept. 5. 20:29
1/5 anonim válasza:
Diszkréten hívd félre vagy amikor kettesben vagy vele csak dumálj vele és célozgass a dologra ... Majd látni fogod a reakcióját
2/5 anonim válasza:
Sztem van ott valami a dudoron kívül 😀 valahogy puhatolózz nála
4/5 anonim válasza:
Én is sokáig voltam mindig gatyában, vagy ha olyan a hely meztelenül. Puztán azért, mert szeretek így lenni.
Érdemes tovább puhatolózni nála.
5/5 anonim válasza:
Folytasd a "játékot": játszd el, hogy benne vagy a hülyéskedésben és "játékból" hülyítsd te is tovább. Aztán egyszer csak kiderül, hogy nála csak játék-e? Ha igen, csak játszik, le vagy fedezve, hogy csak hülyéskedtél. Ha nem, hát a folyamat elején már túl vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!