Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan deríthetném ki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetném ki, hogy melyik kollégámnál van esélyem?

Figyelt kérdés
Sok férfiból álló csapatban dolgozom. Elég konzervatív a társaság, mindenki vadheterót játszik. Namost ennyi pasi közt már csak a nagyszámok törvénye alapján sem lehet mindenki fullheteró. De senki nem mer nyitni, ahogy én sem. Mi ilyenkor a teendő? Hogy lehet előcsalogatni azt a rejtett kis gayradart?
2021. szept. 7. 21:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok, ez nagyon de nagyon nehéz. A munkahely ráadásul egy extra veszélyforrás, mert nem lehet tudni, mi lesz, ha kiderül. Hivatalosan semmi, de attól még ezek a vadheteró kollégák tehetnek hülye megjegyzéseket.

Munkahelyi környezetben nem tudnék érdeklődni senki felé, de pl. egyik kollégával aki tetszett, mindig együtt mentünk munka után a buszhoz, mert ugyanazzal mentünk hazafelé. De persze már első ilyen utunk során elhangzott tőle, hogy "Én és a barátnőm..." úgyhogy ez is annyi volt.

Azt gondolom, a sok férfi közt először szűkítsd magadban a kört, ki tetszik, és azokat kezdd el megfigyelni, mit csinálnak, mikor vannak egyedül, próbáld úgy alakítani, hogy adott helyen "véletlen" összefussatok, ott már lehet beszélgetni, már amennyit a munkahely enged. Előbb-utóbb csak lesz valami, egyik srác felvesz instán vagy messengeren, és mehet a puhatolózás :DD sok sikert.

2021. szept. 8. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!