Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan deríthetném ki,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetném ki,hogy jók e a megérzéseim?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a páromnak csak a méretes farkam és a tenyeremen hordom felállás miatt kellek annyira....
2022. febr. 24. 04:46
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Nézd barátom, ehhez nem kell nagy jóstehetség,sem telepátia.

Bele kell törődni és elviselni, hogy a melegek többségének a testi dolgok számítanak,az a fontos.

Lelkiség, igaz szeretet nem nagyon jellemző a többségre.Annál inkább a jó színészi képesség.

Mondom ezt úgy,hogy én is megjártam azokkal, akiket a tenyeremen hordtam, akiknek mindent megadtam.Mert én egy idióta vagyok,egy lúzer. Sajnos érdek nélkul is tudok szeretni.

De rövidre zárni is,ha úgy alakul - újrakezdés nélkul.

2022. febr. 24. 05:01
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Ha gondolod teszteld le

Mond h leegtel es nincs loved ki kellett fizetned valami nagyon nagy osszeget es most alig van mibol. De csinalj is igy h tenyleg azt higgye. Ha veled marad akkor igazabol csak a farkad kell neki 🤣

2022. febr. 24. 06:26
 3/6 anonim ***** válasza:
20%

Férfiak vagyunk, vagy nem?

Tudom mi kell, tudom mi tesz boldoggá.

Egy nő másképp működik, ha azt akarsz hajrá,gondolkozhaztsz minden nap hogy ennek vajon most mi baja van megint 😂😂😂

2022. febr. 24. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3mas vagyok

Új kérdésben ott a válasz.

Izmos jóképű srác állítása szerint, ha meglát egy nagy tenyerű srácot akinek feltételezhetően nagy farka van

És még ha csúnya is nála nyerő.

Téged szeret mert nagy a farkad. Igen.

Nem lennél neki egyáltalán szinpatikus nem lenne veled csak a farkadért senki,csak ideig óráig.

2022. febr. 24. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi tagadás, e két tulajdonságod számomra is vonzó lenne. :)

A farkad méretén nem tudsz változtatni, de a tenyéren hordozásból visszább kellene venni (persze csak úgy, hogy azért érezze, hogy szereted).

2022. febr. 24. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár így lenne...

A melegek olykor még egy nőnél is rosszabbak tudnak lenni egy párkapcsolatban.

2022. febr. 24. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!