Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, illetve bi férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, illetve bi férfiak, hogyan dolgoztátok fel, hogy valszeg nektek nem lesz klasszikus értelembe vett családotok?

Figyelt kérdés
Hiába van párom, srác, valahogy elszomorít, mikor látom az egykori egyetemi ismerőseimet házasodni, házat venni, meg mikor jön a gyerek. Tudom, nem fenékig tejfel nekik se az élet, de rossz belegondolni, hogy ha már nem lesznek szüleim, mivel kis családból jövök, lehet egyedül élem meg az öregkort. Nem lesz ki mellettem legyen karácsonykor. Remélem ez sokára lesz, de már előre rettegek, mi lesz majd ha nem lesznek szüleim, adott esetben párom se.

szept. 4. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Régebben zavart, mert családközpontú közegben nőttem fel, és vágytam sajátra. Ma már nem bánom, nem lettem volna alkalmas szülőnek, főleg, hogy pár éve betegségeim is előjöttek. Amúgy se fogadnék örökbe gyereket idehaza.
szept. 5. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Menj kulfoldre ott konnyebb dolgod lesz
szept. 6. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ferfi nem alkalmas apanak. Heterok, biszexek es melegek kozott is. Mindharomra ismerek közeli példákat is.

Szerintem, ha a nok nem lennenek, sokkal kevesebb gyerekvallalas lenne (es itt most nem a biologiai dolgokra gondolok). Egyszeruen nekik nagyobb turelmuk van hozza, sokkal odaadobbak, sokan felaldozzak magukat.

Ferfi oldalrol nezve ez ritkabb, megcsinalni megtudjuk oket, visszük haza a pénzt, de ebben megáll a tudomany.

Azt gondolnad a melegek, ha meghozzak a döntést akkor biutos keszek ra, odaadoak. De nem feltetlenul. Erre pelda a meleg par ismerosom, konretan az egyiknek az anyja neveli a kisfiut. Mintha egy jatek lenne, amit elovesznek, ha epp apasat van kedvuk játszani.

szept. 6. 18:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a gyerekeket, így ha hetero lennék se vállalnék soha. Párt viszont szeretnék és én úgy készülök, hogy lesz is. Meg majd idővel házasság is, meg ház is. Nagyobb eséllyel valahol külföldön, de még fiatal vagyok, összejöhet és én hiszek benne (még).
szept. 6. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Meleg/leszbikus pároknál szerintem egy kényes kérdés a gyermekvállalás, szerintem még "belülről" is ellenzik nem kevesen, többek között én is. Vagy nem ellenzem, de nem mernék az ő érdekében ilyesmibe belemenni. És valóban, aki egyedül van, nem feltétlenül magányos.
szept. 6. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem akarom hogy a gyereket basztassák a suliban mert 2 apja van
szept. 6. 21:05
 17/17 platinumhand ***** válasza:
100%

Én bi vagyok, és én szeretnék gyereket majd. Nyilván ehhez az az ideális, ha nővel házasodok, de komoly kapcsolatot akármelyik nemmel csak akkor keresek, ha ők is vágynak gyerekre.

Valóban önzőség, azért gyereket akarni, hogy ne legyen az ember egyedül, mert ebből jön majd az, hogy a gyerek tartozik neked. Nekem apum minden családtagját tulajdonként kezeli, és emiatt azonnal mindent felró, ha bárhol azt érzi, hogy most intakt ember szivárog belőled. Én úgy érzem szeretetből szeretnék gyereket.

szept. 7. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!