Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, illetve bi férfiak, hogyan dolgoztátok fel, hogy valszeg nektek nem lesz klasszikus értelembe vett családotok?
Rengeteg ferfi nem alkalmas apanak. Heterok, biszexek es melegek kozott is. Mindharomra ismerek közeli példákat is.
Szerintem, ha a nok nem lennenek, sokkal kevesebb gyerekvallalas lenne (es itt most nem a biologiai dolgokra gondolok). Egyszeruen nekik nagyobb turelmuk van hozza, sokkal odaadobbak, sokan felaldozzak magukat.
Ferfi oldalrol nezve ez ritkabb, megcsinalni megtudjuk oket, visszük haza a pénzt, de ebben megáll a tudomany.
Azt gondolnad a melegek, ha meghozzak a döntést akkor biutos keszek ra, odaadoak. De nem feltetlenul. Erre pelda a meleg par ismerosom, konretan az egyiknek az anyja neveli a kisfiut. Mintha egy jatek lenne, amit elovesznek, ha epp apasat van kedvuk játszani.
Én bi vagyok, és én szeretnék gyereket majd. Nyilván ehhez az az ideális, ha nővel házasodok, de komoly kapcsolatot akármelyik nemmel csak akkor keresek, ha ők is vágynak gyerekre.
Valóban önzőség, azért gyereket akarni, hogy ne legyen az ember egyedül, mert ebből jön majd az, hogy a gyerek tartozik neked. Nekem apum minden családtagját tulajdonként kezeli, és emiatt azonnal mindent felró, ha bárhol azt érzi, hogy most intakt ember szivárog belőled. Én úgy érzem szeretetből szeretnék gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!