Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, illetve bi férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, illetve bi férfiak, hogyan dolgoztátok fel, hogy valszeg nektek nem lesz klasszikus értelembe vett családotok?

Figyelt kérdés
Hiába van párom, srác, valahogy elszomorít, mikor látom az egykori egyetemi ismerőseimet házasodni, házat venni, meg mikor jön a gyerek. Tudom, nem fenékig tejfel nekik se az élet, de rossz belegondolni, hogy ha már nem lesznek szüleim, mivel kis családból jövök, lehet egyedül élem meg az öregkort. Nem lesz ki mellettem legyen karácsonykor. Remélem ez sokára lesz, de már előre rettegek, mi lesz majd ha nem lesznek szüleim, adott esetben párom se.

szept. 4. 22:07
1 2
 1/17 anonim válasza:
92%
A szüleimen kívül nekem sincs senkim, de házasodni, gyermeket örökbefogadni ugyanúgy tudnék egy normális országban mint bárki más, van ahol a béranyaság is legális. Egyébként meg heteroként is maradhat egyedül az ember öregkorára, ezen kár stresszelni.
szept. 4. 22:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Mindig vannak kirívó esetek, nem azt mondom. De pl a szüleimnek, nagyszüleimnek ott voltunk mi, nagymamám 90 évesen halt meg. Az ő anyja már 30-40 évvel korábban. De mégiscsak ott volt a lánya, meg a fia (apám), meg mi. Bátyám heteró egyébként, de nem úgy néz ki nála se, hogy egyhamar lenne család. Ő 32 éves, én 30 éves vagyok.
szept. 4. 22:54
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Embere válogatja szerintem. Én szeretek egyedül lenni úgy általában, karácsonyt meg eleve nem tartok, mert nem vagyok keresztény. Hogy ezt fokozzam van egy bátyám,aki szintén meleg és együtt él külföldön a pasijával. Kifejezetten rühellik mindketten a gyerekeket, tehát ott se lesz unoka. Én nem terveztem megöregedni. Majd egyszer, ha olyanom lesz pl 50-60 évesen fogom és főbe lövöm magam, mielőtt még elkezdődne a demencia, magas vérnyomás és társai. Addig viszont kihasználom az időt.
szept. 4. 23:12
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Nettó önzőség azért gyereket vállalni, hogy ne legyél egyedül.

Persze tudom, legtöbben ezért vállalnak gyereket, semmi másért...

szept. 5. 01:57
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Sose akartam családot, gyereket
szept. 5. 06:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan bohókás személyiségem van, hogy alapvetően sem akarnék gyereket vállalni. Csúnyán hangzik: páromra sem bíznám rá jelenleg. Voltak olyan agyi problémái, amik elhúzták az időnket és így most nem. Úgyhogy én abszolút jól élek úgy, ahogyan vagyok.
szept. 5. 09:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Vedd körbe magad emberekkel, gyerekekkel legyél olyan nekik mint a második apukájuk. Biztos emlékezni fognak rád
szept. 5. 15:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Saját éltemet se tudom megoldani, nem még egy gyerek életét
szept. 5. 16:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyom gyerekre. Sosem vagytam.

Tudom onzo dolog, de igy is alig van idom magamra a munka mellett, parkapcsolatban.

szept. 5. 16:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Meghagyom a gyereknevelést a heteróknak
szept. 5. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!