Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzanak a lányok, nagyon is,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzanak a lányok, nagyon is, de a klasszikus behatolás helyett inkább az egyéb játékokat kedvelem, beleértve a bdsm játékokat és játékszereket. Ez mit jelent, hogy aszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
aug. 14. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Nem, de menj el szexuálpszichológushoz, ha problémának érzed vagy önismeretre lenne szükséged, és ígérem, ki fog derülni honnan jönnek ezek a dolgok, és még az is lehet, hogy helyre tudsz rázódni, mármint jobban fogod szeretni a hagyományos szexet is. Már ha szeretnéd azt is szeretni, mert márha szeretnél az átlagos nőknek jobban feküdni...
aug. 14. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nem jelenti azt. Az aszexuálisok - bár többféle lehetőség van erre is -, de alapvetően nem éreznek késztetést a szex semmilyen formájára. Szóval ha te szeretnél szexelni, ráadásul egy másik személlyel, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy aszexuális.

Egyébként azzal, ha vannak más szexuális vágyaid semmi baj sincsen. Alapjáraton én sem sima romantikus szenáriók iránt érdeklődök, hanem valami extra iránt. Igény a romantikus együttlétre számomra főként akkor van, amikor szerelmes vagyok.

De egyébként nem rossz ötlet felkeresni egy szakembert ha ez aggaszt, akár egy sima pszichológussal is nyugodtan beszélj erről, ha úgy érzed.

aug. 14. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Lassan búzás leszel.
aug. 15. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz olyan partnert, aki szintén pont ezt keresi, akkor semmi gond. Nekem nőként nagyon hiányozna a behatolás, az egyéb játszadozások nem helyettesítenék számomra azt az érzést, dehát nagyon sokfélék vagyunk. Van akit épp a behatolás "zavar" a szexben, olyasvalakivel pont jól ellennél.
aug. 15. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nőként hasonlóan érzek, mert szeretem a szexet, de a hagyományos közösülés csak nagyon ritkán elég.

Nem hiszem, hogy aszexualis lennél, csak egyszerűen neked más az élvezetes, de ez egyáltalán nem baj.

aug. 25. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!