Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kell mélytorkozni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell mélytorkozni? Többi lent. Jöhetnek az értelmes tippek, tanácsok.

Figyelt kérdés

Párom nagyon szeretné, de egyszerűen nem megy. Igaz sose kértek tőlem ilyet előző kapcsolataimban.

Azt hozzáteszem, hogy 20cm és majdnem 5 cm vastag átmérőjű szerszámmal rendelkezik és ez is nehezít a helyzeten.

Ki milyen trükköket ismer? Milyen pózokban? Mikre érdemes odafigyelni? Levegővételt hogyan? stb

Mert nincs kedvem megfulladni, könnyezni és öklendezni sem... -.-

szept. 3. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok gyakorlás ,mindig egyre mélyebbre engedd és egyre tovább amíg bírod. Én is azt hittem majd rögtön menni fog kb valami trükkel,de csak a gyakorlás segített.
szept. 3. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a gyakorlás, nekem ami bejött, hogy orron venni a levegőt. Nagyon sok nyálat szoktam használni hogy csússzon + úgy tűnt ez a másik félnek is izgató.

Szerencsére nekem nehezebben jön elő az öklendezés, de úgy hallottam másoknak segített a poppers használata mellé. Illetve ami nekem bejött az a fokozatosság. Egyből nem megy tövig, kicsit meg kell szokjam a farkat. De ahány ember, annyi trükk/tapasztalat. Nekem ez vált be, de van aki sokkal nehezebben tűri ha orálozik.

szept. 3. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Én nem tudom, ha valamit a párom nem bír, azt nem erőltetem. Az én torkomat pl. szétkaristolták a sebészek, baromi érzékeny. Örülök, hogy beszélni meg nyelni bírok normálisan...
szept. 4. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy fizikailag nem fér be…
szept. 4. 00:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy adottság volt. Kezd el gyakorolni egy kisebb kígyóubin. Direkt nem banánt írtam mert ha beletörik a torkodba nem lenne túl jó megfulladni tőle. Vagy esetleg dildó is szóba jöhet. Próbálgasd hanyatt fekve, váltogasd apózokat. Én valahogy feligulok tőle hogy nem kapok levegőt szóval ez nem zavar, de mikor már nem bírom nem csúsztatom ki a szűmból csak egy kicsit előrébbésakkor már orron simán lehet kapni, majd amikor érzem hogy már oké meghet is beljebb. Ha hanyatt vagyok rámarkolok az aktív fenekére és úgy irányítom egy kicsit. Nyilván az aktívnak is éreznie kell téged és a képességeidet. Majd beleszoktok :) Kitartás!
szept. 4. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Legkönnyebben ha háton fekszel

Fejedetlelógatod tarkodnál az ágyról, taknyod nyáld egybefog folyni és a könnyed.

Veszélyes mutatvány, kezedet szabadon kell hagyni le tudd magad rólni róla ha nagyon fulladsz.

szept. 4. 10:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

4-es... jogos.

Szerintem valami alternatívát keresek, hogy kedvébe járjak.

Arra gondoltam így felébredve, hogy rendelek hengeres maszturbációs szilikont, ami lefedi a szerszáma egy részét és a kilógó része mehet a számba, hogy élvezhesse.

Más nem igazán jut eszembe. :<

Egyes embereken meg röhögök vagy éppen szánom őket, hogy mi üzeneteket kaptam erre a kiírt kérdésre... de a leggázabb ez:

"Szia En egy olyan kedves jofej not keresek aki eleg perverz ahoz hogy megengedje hogy tribute kepet csinaljak neki . elore is koszonom hogy ha valaszolsz :) "

Se írni, se olvasni és szöveget értelmezni sem tud... de még csak kategóriát se csekkolta...

Kedves hasonló nyomorultaknak:

Homoszexuális kategória és engem csak a párom érdekel, senki más! Tartsátok a kis nudlitokat a saját szátokba, ha bottal se érnek már hozzátok. Sejtem az okokat... pár mondatból üvölt a kritikán aluli kompetencia.

szept. 4. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!