Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák ilyen helyzetben ismerkedni? (foci)
Az elmúlt években kb semmilyen módon nem ismerkedtem, csak néhány társkeresőt próbáltam használni… igazából magasabb szinten focizok és mivel sok magyar focis közösség elitéli a homoszexualitást ezért nyilván nincs tervben, hogy nyilvánossá tegyem magamról, viszont sokan emlegetik mindig hogy a foci mellett a lelki egészségre is oda kellene figyelni ha valaki sikeres, teljes életet akar élni mint sportoló, mint ember. Sajnos igazából mivel az olyan srácok tetszek akiken nem látszik, hogy melegek, velem egy korúak, így nagyon nehéz lett az ismerkedés. Ez eddig annyira nem is zavart mert hát “evagyok én ígyis”, de most a sportom miatt egy messzebbi városba költözök, koliba, családtól kb 100kmre és úgy érzem nagyon nagy mentális teher lenne már mind e mellett még egyedülállónak is lenni, nagyon magányosnak és nehéznek érezném az egészet is szeretnék megismerkedni valakivel.
Volt már ilyen valakinél? Ti hogyan oldottátok meg? Én hogyan tudnám megoldani és ismerkedni valakivel?
Szia,
Én is szívesen ismerkedek.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!