Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák ilyen helyzetben ismerkedni? (foci)
Az elmúlt években kb semmilyen módon nem ismerkedtem, csak néhány társkeresőt próbáltam használni… igazából magasabb szinten focizok és mivel sok magyar focis közösség elitéli a homoszexualitást ezért nyilván nincs tervben, hogy nyilvánossá tegyem magamról, viszont sokan emlegetik mindig hogy a foci mellett a lelki egészségre is oda kellene figyelni ha valaki sikeres, teljes életet akar élni mint sportoló, mint ember. Sajnos igazából mivel az olyan srácok tetszek akiken nem látszik, hogy melegek, velem egy korúak, így nagyon nehéz lett az ismerkedés. Ez eddig annyira nem is zavart mert hát “evagyok én ígyis”, de most a sportom miatt egy messzebbi városba költözök, koliba, családtól kb 100kmre és úgy érzem nagyon nagy mentális teher lenne már mind e mellett még egyedülállónak is lenni, nagyon magányosnak és nehéznek érezném az egészet is szeretnék megismerkedni valakivel.
Volt már ilyen valakinél? Ti hogyan oldottátok meg? Én hogyan tudnám megoldani és ismerkedni valakivel?
A szexualitásod magánügy, nem kell kiteregetned sehol, ha nem akarod. Az én munkahelyemen sem tudja mindenki, pedig multinál dolgozom. Nem azért, mert titkolom, hanem szimplán nem úgy mutatkozom be, hogy “hello, xy vagyok és meleg!”
Nálad is ketté lehet választani a dolgot szerintem, az hogy focizol sztem nem zárja ki, hogy fiúkkal randizz. Max. az öltözőben, mikor csajokról sztorizgatnak, te csendben maradsz, ennyi.
Hat az ismerkedes ugy eleg nehez, ha az ember struccpolitikat folytat es titkolja is. Valamilyen szinten vallalnod kell onmagad, hiszen csekely az eselye, hogy csak ugy veletlen belebotolj egy szinten meleg sracba, raadasul ugy, hogy tipikusan homofob korokben mozogsz. Jo, ez lehet eros tulzas volt, de jomagam rengeteg nagy focidrukkert ismerek, akik pl mindig azzal erveltek a nemetek ellen, hogy tudod a “b@zik a szivarvanyos mezben”. A sportok kozul szerintem meg mindig a futball az, ahol a legnagyobb rosszindulattal kozelitik meg a temat, tehat nem hiszem, hogy ez neked konnyen fog igy menni, foleg ha professzionalisabb szinteken uzod.
Amugy en is mindig olyan sracot kerestem akirol, ha meglatod, nem ordit mar messzirol, hogy homo, visszafogott es nem kerked a massagaval. En egy ilyen barattal is beernem, akivel kozben el lehet menni sorozni, vagy ilyesmi, nem feltetlenul vagyom a komoly kapcsolatra, ahogy a szimpla testi kapcsolatra sem. Szerintem ha kozel engednel magadhoz egy ilyen sracot mar ez is epithetne teged es segitene elindulni. Egyre viszont figyelj, keves olyan hely van, mint a meleg kozosseg, ahol annyi a toxic ember, mint a sz@r. Csomoan csak arra fognak majd hajtani, hogy lefekudjenek veled, vagy - kulonosen nalad, hogy focista is vagy - szimplan bezsebeljenek, mint egy trofeat. Meleg korokben presztizse van, ha valakirol kiderul, hogy tipik ferfi szakmat vagy hobbit muvel. Nyilvan ezt te tudod, hogy hagyod-e, avagy nem. En azt javaslom, hogy eloszor az ertelmet es az erzelmet probald a masikban megtalalni, de szerintem nalad nem lesz gond, ugyanis eleg ertelmesnek tunsz. :)
Sok sikert kivanok!
Szia, én nagyon szívesen ismerkedek 👋
19/f Pesti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!