Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hol lehetne ismerkedni?
Üdv!
38/F vagyok és van egy fiam, aki velem él. A volt barátnőm egy betegség miatt elhunyt és sajnos az elmúlt pár év elég válságos időszak volt. Viszont most úgy érzem készen állok egy komoly kapcsolatra, de sokan megfutamodnak, amikor megtudják, hogy van egy gyerekem. Nemrég randiztam egy lánnyal, akinek elvileg okés volt, de egy idő után kiderült, hogy igenis zavarja, ráadásul neheztelt rám,amiért a fiam is sok figyelmet kapott ahelyett, hogy végig a lánnyal foglalkoztam volna. Az a baj, hogy sokukon látom, hogy számukra zavaró tényező, hogy van egy gyerekem és ez eléggé megnehezíti a helyzetet.
Egyedülálló anyuka kellene 1 gyerekkel. Sok nő nehezen fogadja más gyerekét.
Vagy olyan nő akinek nem lehet gyereke, de nagyon szeretne. Ő őszintén tudná szeretni a fiadat, nem csak oda dobná a kaját.
Üdv. a világomban. 42N
Neten, de előre leírva, hogy hány éves a gyereked, akit nevelsz.
Nem lesz könnyű, őszintén szólva.
Akinek még nincs gyereke, de szeretne, azt zavarni fogja, hogy más gyerekére mennek el az erőforrásai, nem a sajátjára. Lehet mindenkinek orrot húzni erre a kijelentésre, de a nők nehezebben fogadják el az előző kapcsolatból hozott gyereket, mint a férfiak.
Aki meg nem szeretne gyereket, az a másét se szeretné pátyolgatni. Nem véletlenül döntött a gyerektelen élet mellett.
Plusz nehezítő körülmény, hogy nagyon sok nő, aki esélyt adott elvált apáknak, nagyon gyorsan abban a helyzetben találta magát, hogy apuka hétvégén odaviszi a gyereket, aztán a nő foglalkozzon vele, főzzön, szórakoztassa, mert a tulajdon apja erre nem hajlandó. Ne értsd félre, egy szóval sem állítom, hogy te ilyen lennél, sőt, egyedül nevelni nagyon komoly feladat! De ettől még nem egy nő fejében fog megfordulni, hogy te pótanyát keresel.
Ami nem azt jelenti, hogy lehetetlen párt találni. Például nekem ezzel semmi gondom nem lenne. (Viszont túl fiatal vagy, sorry, és másoknal is fogsz még más szempontok alapján kiesni.) Viszont elég nagy szerencse kell, hogy olyat találj, aki minden szempontból megfelel.
Ha korodbeli lennek es haaonlo koru a gyereked mint az enyem akkor nem lenne gond. Elfer az en gyerekeim kozott meg egy.
Nekem egyetlen kriteriumom van. Ha komoly osszekoltozos lenne a kapcsolat akkor onnantol nincs enyem tied gyerek. Mindegyik gyereknel ugyan az az elvaras es merce. Nincs olyan h csak a sajatosnak veszel turorudit. Ahogy en sem tennek ilyet. Vagyis elvaras a jo tanulas a normalis viselkedes a csaladban. A tulzo beszabalyozas nem de egy egeszseges hatar meghuzasa igen.
Nekem ez az dolog igy bejott a masodik ferjem megertette es be is tarja.
Amugy 38 evesen ne 26 eves kiscsajt akar levarni. Keress egy korban hozzad illo elvalt anyukat. 35- 40 kozottit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!