Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen problémák merültek fel nalatok egy párkapcsolatban?
Hogy sikerült ezeket megoldani? Szakítás lett belőle?
Sajnos nálunk az is probléma, hogy én jóval kevesebbet ennék, mint a párom. Este én csak csipegetni szoktam. Párom meg óriási vacsorákat kíván. Hétvégére különleges reggeliket. Aztán ha én nem eszem meg, vagy nem vagyok hajlandó ehhez asszisztálni akkor megy a sértődés. Sőt van hogy éjfél körül még nasizni kell. Nekem ez picit sok. Én nem szoktam ennyit ezen aggódni, de lehet ez az eltérő családi háttér miatt van.
Zabaközpontú pasi nem kellene soha. Egyrészt mert későn enni egészségtelen, másrészt hizlaló, harmadszor nekem senki ne mondja meg mit csinálok és ne sértődjön.
Egyetlen pasi sem ér ennyit. De te tudod.
5/
Nincsen semmi baj , egyedül a legjobb annak , aki nem hajlandó alkalmazkodni senkihez sem , egyetlen férfihoz sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!