Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok erről a kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a kapcsolatról, szerintetek milyen irányba kellene fejlődnünk?

Figyelt kérdés

Párom 4 évvel fiatalabb nálam (25), viszont sok szempontból ő az érettebb közülünk. Neki teljesen más a családi háttere is, engem ha azt vesszük sok mindenben elkényeztettek. 25 éves koromig csak egy pár hónapos szakmai gyakorlatom volt, többet nem dolgoztam. De még a kaját is elém tolták konkrétan. Nekem megmondom őszintén elég nehéz volt ebből kilépnem, és sajnos nagyon magamra veszem, ha pl a trehánysagom miatt beszól a párom.

Sajnos rendszeresek a konfliktusok ilyen háztartási dolgok körül: hogy van betéve a mosás, le van-e takarítva a pult, miért foltos a pohár mosogatás után stb. Meg sajnos olyan dolgok miatt is veszekszünk, amely az eltérő értéktendből fakad: párom nem ért egyet a pride-dal, nem tart normálisnak, mert ilyenre elmegyek, sőt még posztolok is róla. Amúgy is csak az ilyen 15 éves tinilányok tesznek ki valamit. Stb stb

Sokszor morfondírozok azon mi legyen. Az sem könnyíti meg a dolgot, hogy távkapcsolat van köztünk, amit igazából azért tudunk áthidalni, mert a munkahelyemen elnézik, ha kb a hónap nagy részét home officeban (a páromnál) töltöm.

Ami talán engem a legjobban zavar, az az eltérő pénzügyi tudatosság. Én szeretnék nagyobb utazásokat tervezni, páromnak meg általában arra van csak pénze, hogy kifizesse a számláit, meg egyen belőle. Azt érzem, hogy én jóval többet költök kettőnkre, s ez nagyon a jövőben sem fog változni. Egyrészt egy haverunknak meg nekem is tartozik egy csomó pénzzel, amit most kezd majd el törleszteni elvileg.

Na de itt jön a bökkenő. Sokan biztos azt mondanátok ezek alapján, hogy szakítsak, ugyanakkor valahogy nagyon nem merek. Egyszer,pár hete, mikor volt egy napos mosolyszünet köztünk, valami borzasztó érzés töltött el, nem tudtam rendesen aludni, meg enni sem. Azt hittem szakítani akar. Kiakadt, mert elmentem pár ismerősömmel vacsorázni, meg az ő haverjaikkal (meleg srácok). Elég rosszul kommunikáltam le az egészet, mert először nemet mondtam a meghívásra, majd utána mégis elmentem rá.

Szóval ez a nagy helyzet, de mondom ez csak az én szemszögem. Párom ezeket szokta megállapítani: gyerek vagyok, felelőtlen, hárítom a felelősséget, nem vagyok őszinte (ezt nem tartom jogosnak).

Mit kellene kezdenünk?

2024. aug. 31. 12:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Amiben tudom, segítem. Most pl két utazást is én álltam, meg kajavásárlást is sokszor én fizetem. De ha pl magának vesz valamit amivel én alapból nem értek egyet, azt fizesse ki maga. Plusz mivel jelenleg külföldre köt a munkám, fizetem ott az albimat, ezért a saját albiját ő is fizeti. Szerintem így korrekt. Az nem járja szerintem, hogy még az ő albijába is beszálljak. Ha persze együtt élnénk akkor én is beszállnék a költségekbe.
2024. aug. 31. 22:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, hogy látod, visszaél ezzel a helyzettel? Mármint azzal, hogy sok mindent te fizetsz. Tehát, érzed rajta azt a magatartást, “hogy nem baj, majd a hülye úgy is fizeti”. Vagy azért hálás érte és nem húz ebből előnyt? Próbál félretenni vagy spórolni pl. egy nyaralás előtt, vagy költi a pénzét hülyeségekre ugyanúgy?
2024. aug. 31. 22:56
 23/23 A kérdező kommentje:
Összezett téma. Pl tavaly ő vitt el Olaszországba, most meg én, így kivittek vagyunk. Ha én nem fizetnék, akkor nem mennénk, szerintem ennyi. Volt persze, amit ő fizetett, de nagyrészt én állom a cekket ilyen rendes éttermekben. Ha pl a mekiben vagy az Ikeaban eszünk, akkor mindenki fizeti a maga részét. Ami zavar az egészben, hogy van egy kutyusa, akit már lassan másfél éve nem oltatott be. Mert nincs rá pénz. De minden másra meg ugye van. Ami zavar, hogy nekem is meg sgy haverunknak is tartozik, sőt már a cég ahol dolgozik az is adott neki kölcsönt. Elvileg a Telekomnak is tartozik egy nagyobb összeggel, diákhitel stb
2024. aug. 31. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!