Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt olyan párotok, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párotok, aki nem mutatott be a szüleinek, titokban tartott titeket?

Figyelt kérdés

Az én párom valahogy nem akarja a szülei tudtára adni, hogy létezem. Pedig tudják róla, hogy meleg jó pár éve. Másfél éve járunk együtt egyébként, s párom simán eltelefonál akár napi 1-2 órát is az anyjával meg apjával, ugyanakkor nem akar velük konfrontálódni.

Ez engem azért zavar, mert pl amikormegismerkedtünk, csak anyám tudta rólam hogy meleg vagyok, most már apám is tudja, elfogadta. Sajnos az elfogadásban nem tartanak ott, hogy meg is hívják a párom, de tudnak róla.

aug. 29. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
valószínű el akarja kerülni a konfliktust. idővel talán jobb lesz, de semmiképp ne erőltesd nála ezt szerintem.. majd amikor úgy érzi elérkezett az idő, meg fog mutatni. :)))
aug. 29. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A napi egy-két óra telefon azért szerintem nem egy normális dolog a szülőkkel...

Ha tényleg nagyon rendszeres.

aug. 29. 22:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen. Mintha anyja tartaná kordában.
aug. 29. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Nem vált le érzelmileg a szülőkről megfelelő mértékben és erős megfelelési kényszerrel is küzd. Ezért hiába költözött el, lejelenti az egész életét anyunak és apunak. Kimondatlanul lehet még a jóváhagyásukra is vár, hogy helyeseljék a döntéseit.

Bennem is van egy nagy adag megfelelési kényszer, de én ebben a helyzetben lehet megfontolnám a távolodást, mert nem a szüleivel akarok járni, hanem vele.

De persze nem vagyok a helyedben, nem tudom milyen a szitu. De egyet tudok, ahogy leírtad, az nekem nem lenne kellemes.

Beszélgess vele erről, támogasd az érzelmi leválásban. Mondd el az érzéseid, mert néma gyereknek...

Sok sikert! ;)

aug. 29. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudják róla a szülei, hogy meleg és ennek ellenére nem mutat be.. az elég gáz
aug. 30. 10:46
 6/13 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
A mostani párommal 3 éve vagyunk együtt, de se a szülei előtt, se a barátai előtt se vállalt fel se engem, se a melegségét. Mondjuk a távkapcsolatot és a havi 4-5 találkát nem tudom, mennyire lehet együttlétnek nevezni.😒
aug. 30. 14:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Ezek milyen hosszú találkák? Mert mi is ha azt vesszük tavkapcsolatban vagyunk. Ugyanakkor mi azért elég sok időt együtt vagyunk, néha 2 hetet is egyben.
aug. 30. 15:11
 8/13 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Sokszor nincs 24 óra sem a találkozó.
aug. 30. 15:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Az úgy tényleg nem sok. Szerintem.De respect, hogy 3 éve tart már így. Ha mindkettőtöknek megfelel így akkor miért is ne.
aug. 30. 15:51
 10/13 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Az barokkos túlzás, hogy megfelel, én bőven el tudnám képzelni kedvezőbb feltételekkel is a dolgot, de ez van.
aug. 30. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!