Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy titokban megnéztem ahogy szexel 2 srác?
De hiszen ők nem gondoskodtak a dolog intimitásának megőrzéséről, nem te lopakodtál utánuk.
66/F
Mindig meglep az, hogy azok akik itt élik az életüket. Azok el se tudják képzelni, hogy mik történnek az életben.
Én személy szerint magam is gyakran futok bele olyan dolgokba amit ha nem látok nem hiszek el. Ha elmesélem azt hiszik kamu. Közbe megtörténik. Szerintem ez a gáz, hogy a 6-os kommentelő is ilyen...
Ami a kérdést illeti. Én panelben lakok. Van egy pasi egész nap az ablakban van. Szerintem leskelődik. És nyáron van is mit mert mindenki nyitott ablakkal, stb van a meleg miatt és én is láttam így olyat amit nem akartam. Meztelen kijött a fürdőből valaki stb. Szóval sokan nem gondolják át azt hogy az ablak nem fal...
Minket a pasimmal többször nézett màr szex közben az anyám pasija !
Nem tudja ,hogy tudom és nem is leplezem le mert nagyon izgat és feltüzel a tudat,hogy ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!