Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan sok heteróban van vágy csak titokban?
Figyelt kérdés
Hogy értsed miért kérdem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
2022. aug. 28. 10:36
3/19 anonim válasza:
Én ezt nem tudom elképzelni.
Lehet több bi van mint gondoljuk, de nem hiszem h a heterok pasikról álmodoznak.
4/19 anonim válasza:
Aki tényleg hetero, nem csak azt mondja magáról, abban nincs. Jó lenne már felfogni.
5/19 anonim válasza:
A vágy a kielégülésre van, a módozat másodlagos.
6/19 anonim válasza:
Heteró vagyok. Csak gondoltam válaszolok. Tiniként 2x szopott le haver. Nem lettem se bi se meleg se semmi. Akkor kanos voltam na bumm.
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
Hetero nem fogja hagyni, hogy leszopja egy másik pasi. Persze lehet tiltakozni, meg magadnak sem bevallani, de minimum biszex vagy.
Én meleg vagyok és eszembe nem jutna, hogy nő szopjon le, vagy bármi szexuális dolog nem érdekel vele kapcsolatban.
Ennyi.
9/19 anonim válasza:
Én úgy mondom, hogy én sok emberrel voltam már akik közül barátnővel rendelkeznek, az én elméletem szerint, mivel a legutóbbi ilyen srác is barátnővel rendelkezett, de egy faluból származik, egy katolikus családból, így nyilvánvalóan az egyszerű szülei nem értenék meg, hogy a nagyfiúk miért egy fiúval jár....lehet emiatt önmagával se őszinte...
10/19 anonim válasza:
Én is vidéki, katolikus vagyok és bi és valóban, ilyen közegben nem nagyon vállalhatsz ilyen dolgot. Marad a titkolózás meg vágyakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!