Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvette titokban a szexet, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Vidéken lakok és elég kevés itt a lehetőség. Egy pasival dugtam pár hete és most újra akarta. Én nem.
Erre küldött pár képet, hogy pedig milyen jó volt velem. Erről semmit se tudtam. Mit tehetek? Sajna amint láttam törölte is így menteni se tudtam. Igaz eszembe se jutott. Pedig az bizonyíték lenne.
2023. jan. 30. 11:19
1/8 anonim válasza:
Semmit. Illetve hát rendőrség de kell bizonyíték, meg nem is tudom ebből mi lehet. Mármint hogy lehet-e belőle valami baja valóban. Egy jogász kéne...
2023. jan. 30. 11:45
2/8 anonim válasza:
Nehez lesz bebizonyitani hogy nem egyeztel anno bele. Talan a kepek/videok latoszoge segithet. Ha latszik h el van rejtve vhova a kamera akkor ez talan ko kiindulopont.
Ami lenyeg h mindent screenshotozz le. Talan ird meg a sracnak h miert vetted fel en ehhez hozza se jarultam? Es amit reagal az is majd lehet bizonyitek.
De inkabb varj. Ha zsarolni porbalj v vmi akkor menj a rendorsegre, elotte ne. Lehet csak maganak akarja mert perverz
2023. jan. 30. 11:58
3/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább várj. Bár csak gondolom hogy nem szeretnéd kiteregetni sehol a dolgot,pláne nem a rendőrségen,mivel eléggé kellemetlen szitu tud lenni. Amennyiben tovább zaklat,szerintem próbálj vele beszélni,és mond azt hogy neked nem volt jó vele,és keressen mást magának.
2023. jan. 30. 12:11
4/8 anonim válasza:
Közzé tenné úgy tudom az a bűncselekmény, de akkor még az az oldal is szarul jár ahova feltöltené.
Ne parázz, tudom könnyű mondani.
Biztos csak magának gyüjtögeti legyen mire huzogatnia.
2023. jan. 30. 12:55
5/8 steven95 válasza:
Utasítsd vissza. Esetleg ha hajlik arra hogy a képeel zsaroljon érd el, mondd úgy se látszik azon semmi... erre elküld 2 darabot megint, azt gyorsba lemented és már is van képed, amin beazonosítható a lakása, és feljelented vagy ha neked ez macerás, akkor csak visszafenyegeted hogy feljelented, hátha annyi elég. A lényeg, ne vegyen rá semmire, mert csak újabb képek készülnek vagy újra és újra rávenne dolgokra, nehogy belemenj a játékába. Ha a feljelentést meg akarod lépni, a fenti trükkhöz hasonlóan rá kellene venni hogy küldjön képet... Sok sikert és csak okosan.
2023. jan. 30. 14:00
6/8 anonim válasza:
Valahogy tuti megbosszulnám, úgy, hogy neki sokkal rosszabb legyen, mint nekem. Még nem tudom, hogy hogyan.
2023. jan. 30. 15:05
7/8 anonim válasza:
Közelébe se menj többet, úgyse meri közzétenni, arra blazírozik hátha befosol és elmész vele szexelni..
2023. jan. 31. 09:53
8/8 anonim válasza:
egyenlőre semmit ne csinálj! Várd meg mi a végső szándéke! Ha ujra akar találkozni veled,tégy ugy mintha bene lennél a találkozásba! És akkor borits!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!