Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha aktívként sok partnerem volt?
Figyelt kérdés
Nyilván védekezek és szűrésre is járok.aug. 27. 15:56
1/13 anonim válasza:
Nekem is.Nem védekezek és nem járok szűrésre,de,mindig van nálam gyors teszt
és egyáltalán nem ciki ha sok partnered volt.Egyébként uni vagyok,és rendszeresen járok gruppikba
2/13 anonim válasza:
Kinek gaz? Ha neked nem, akkor masnak sem kellene, hogy gondot okozzon. Ezt igy kivulallokent irom, mert maganugy. Viszont en sem szivesen jovok ossze olyannal, aki atment a fel varoson. Egyszeruen zavarna a tudat, hogy nem-e pont azzal dugott elottem, aki pont a kavenkat szolgalja fel. Oke, hogy eljarsz szuresre, de azt ugye tudod, hogy van egy bizonyos lappangasi idoszak is, es nem mindent mutatnak ki azonnal.
3/13 anonim válasza:
nézd nem gáz egyáltalán! nem mindenki találja meg könnyen az igazit, nekem is sok férfival volt már dolgom! hátam mögött biztos engem is kurv.. meg riba.. mondanak, de kit érdekel? az én életem nem másoké
31N
6/13 anonim válasza:
Nekem is, gumit mindíg használok. Szűrésre járok.
Prepet ugyan nem szedek.
7/13 anonim válasza:
Valaki mondta hogy gáz, Rád nézve? Mi a sztori hozzá?
Haverom kiakadt magán hogy már 4férfival volt és még nem találta meg az igazit.
Én meg a 400.felé tartok és nem vet meg miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!