Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Még tartod azzal a fiúval a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még tartod azzal a fiúval a kapcsolatot akivel elvesztetted a szűzességed?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy aktív vagy passzív voltál. Én sajna a nevére se emlékszem mert utána utáltam magam és próbáltam az egész emléket elfelejteni.
aug. 26. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 10 válaszolóból 3 ember első partnere meghalt. Ez csak szerintem durva arány? Meg vagyok döbbenve.

Persze nem tudom és nincs is közöm hozzá, hogy miért, de akkor is.

Remélem nem maguk döntöttek úgy, hogy elég volt.

Részvétem mindenkinek.

aug. 26. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ezen voltam én is meglepődve. Ha ez igaz, akkor nagyon szomorú.
aug. 26. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is. De közbe meg az jut eszembe, hogy nekem is meghalt fiatalon olyan fiú akivel szexeltem.

Sőt ma épp azon gondolkoztam, hogy a 300 Facebook ismerősöm között van 7 halott. Valahogy nincs szívem törölni őket. A 7-ből 4 idős rokon stb. 3 pedig fiatal. 1 Covidban halt meg, 1 autóbalesetben 1 pedig az a meleg fiú akit írtam az elején.

aug. 26. 23:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök szomorú, srácok.. Döbbenet ezeket olvasni.
aug. 27. 00:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő volt az első párkapcsolatom, 27 voltam. 2 évig tartott, de utána is jó kapcsolatban voltunk másfél évig. Viszont egyre jobban zavart a dolog, mert rendszeresen éreztette, hogy ő többet érez irántam, mint barátság. Pl. volt egy becenév, ahogy engem 2 évig hívott, és miután szakítottunk, nem volt hajlandó leállni ennek a névnek a használatával. Pedig engem már nagyon zavart egy idő után, és nagyon kedvesen meg udvariasan kértem, hogy ne hívjon így többet. Mintha a falnak beszéltem volna. Emiatt jobbnak láttam, ha fokozatosan minimalizálom a vele való kapcsolattartást. Nem vagyunk rosszban azóta se, de nem beszélünk. Közben, pár hónapja megint van párom, úgyhogy már csak miatta is jobb ez így.
aug. 27. 09:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy városban lakunk, így nagyjából tudom mikor mi újság vele, néha össze is futunk, de nem szoktunk beszélni. Ő 15 évvel idősebb nálam, és már akkor is felesége és gyerekei voltak, mikor elvette a szüzességem.

Viszont én 2 évvel ezelőtt elvettem egy akkor 16 éves srác szüzességét, akivel még szoktunk beszélgetni messengeren, bár már tartós barátja van.

28/F

aug. 27. 15:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég vette el, és azóta is összejárunk. Most 21p vagyok
aug. 27. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen tartom vele a kapcsolatot, de csak barátilag. Rendszeresen beszélünk, de ami köztünk évekig zajlott, az már sosem jön szóba.

Neki évek óta barátnője, élettársa van, és egy nevelt gyereke.

aug. 28. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!