Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még tartod azzal a fiúval a kapcsolatot akivel elvesztetted a szűzességed?
Eddig 10 válaszolóból 3 ember első partnere meghalt. Ez csak szerintem durva arány? Meg vagyok döbbenve.
Persze nem tudom és nincs is közöm hozzá, hogy miért, de akkor is.
Remélem nem maguk döntöttek úgy, hogy elég volt.
Részvétem mindenkinek.
Én is. De közbe meg az jut eszembe, hogy nekem is meghalt fiatalon olyan fiú akivel szexeltem.
Sőt ma épp azon gondolkoztam, hogy a 300 Facebook ismerősöm között van 7 halott. Valahogy nincs szívem törölni őket. A 7-ből 4 idős rokon stb. 3 pedig fiatal. 1 Covidban halt meg, 1 autóbalesetben 1 pedig az a meleg fiú akit írtam az elején.
Egy városban lakunk, így nagyjából tudom mikor mi újság vele, néha össze is futunk, de nem szoktunk beszélni. Ő 15 évvel idősebb nálam, és már akkor is felesége és gyerekei voltak, mikor elvette a szüzességem.
Viszont én 2 évvel ezelőtt elvettem egy akkor 16 éves srác szüzességét, akivel még szoktunk beszélgetni messengeren, bár már tartós barátja van.
28/F
Igen tartom vele a kapcsolatot, de csak barátilag. Rendszeresen beszélünk, de ami köztünk évekig zajlott, az már sosem jön szóba.
Neki évek óta barátnője, élettársa van, és egy nevelt gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!