Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Első komoly kapcsolatom volt, akivel elvesztettem a szüzességem. (lent )
Tudod nem akarok okosnak tűnni de nekem is volt már ilyen élményem.Sajna nagyon nehéz, én már lassan 1 éve szakítottam barátnőmmel és a mai napig nem tudom elfelejteni nagyon sok közös élményünk volt,de a kapcsolatunk végén az őrületbe kergetett, és én szakítottam vele.hogy sajnálom-e? hát az igazság az hogy egy kicsit még a mai napig is.Nagyon hiányzik,de ha mindig ezzel törődsz akkor sajna az érzések eluralkodnak rajtad, és a végén képesek és egyszerűen a nyomásuk alatt megtörsz, ez történt velem is,és a lehető legrosszabbat tettem amit lehetett volna (ittam) 2 órára komába estem és arra ébrettem fel hogy hánynom kell.
A mai napig hiányzik, vagy nem toom már. Nem szeretem csak a hiánya nagy űrt hagyott maga után.
A lehető legjobb amit tehetsz hogy megpróbálsz minnél többet és minnél hamarabb felejteni és megpróbálni befótozni az űrt amit hagyott maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!