Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan barátkozzak heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan barátkozzak heteró férfiakkal?

Figyelt kérdés
aug. 25. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Milyen értelemben akarsz velük barátkozni ?
aug. 25. 13:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Beszélgetni, haverkodni, barátkozni. Melegekkel addig megy csak, hogy mikor talizunk, mikor lesz szex stb., heterókkal ez nem lenne.
aug. 25. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem minden meleg szexet akar. Sőt.

De legyen sikered a heteroknál.

# 1

aug. 25. 14:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos de. Legalábbis ez a tapasztalatom, addig vannak képben, amíg szex lehetősége megvan, aztán lelépnek. :D
aug. 25. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
En szivesen baratkoznek 😊
aug. 25. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem igaz, hogy nem minden meleg akar szexet. Én azt hiszem értem mit akar a kérdező.

Többször tapasztalom, hogy csak haveri kapcsolatról van szó és nem szex vagy kapcsolat céljából ismerkedek valakivel. Aztán képet kér és ha nem jövök be neki, akkor eltűnik (vagy komikusabb esetben leírja, hogy nem vagyok az esete, miközben nem is ilyen célból kezdtünk ismerkedni), ha pedig tetszek neki, akkor elkezd a szexről beszélni.

Ha nem szexet akarna, akkor lehetne barátkozni, függetlenül attól, hogy mi tetszik valakinek. Én sem találom sokszor vonzónak a férfi barátaimat, de nem szakítom meg velük a kapcsolatot, a nő barátokról nem is beszélve (akikhez alapból nem vonzódok).

Szóval ezért jobb heteroval barátkozni. Nem azt fogja nézni, hogy szexelne veled vagy sem.

A melegek nagy része folyamatosan csak azt nézi, hogy kivel dugna. Magyarországon és a környéken én ezt tapasztalom. Lehet máshol, távolabb más a hozzáállás a melegek részéről, de ott alapból lelkileg épebb emberek élnek.

aug. 25. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Ismétlem, kedves 6 -os, hogy nem minden meleg olyan, amint akit felvázoltál !

Egy tényleg "csak " barátnak sok meleg örülne !

# 1

aug. 25. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

7. Hát hogyne.

Az én tapasztalataim egész mást mondanak.

aug. 25. 14:43
 9/11 A kérdező kommentje:
"Örülök", hogy a 6-os szerint is "jobb lenne egy heteró". Persze ne értsetek félre, én sem örülök ennek, de ez tény. Sok meleget csak addig érdekelsz, amíg esélyes, hogy megdug/od. Ha nem, akkor csá...
aug. 25. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Én ois szyvesen barátkoznék
aug. 25. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!