Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a meleg világban társat találni ?
Beszélgettem egy sráccal, hogy jó lenne találkozni, mármint csak arra…
Erre írj, hogy nincsen mindig a városba, meg kezdődik a buli hete. De azért megkérdezte mikor gondoltam?
És így nem értem most akkor akarod vagy nem ?
De komoly kapcsolatra se nagyon lehet találni senkit se, mert olyan furcsák a melegek többsége.
20 evesen se konnyu ha ronda az ember
Persze wc-be szexelni lehet, de annyira azert nem vagyok igénytelen
#11 Ne általánosíts. Én biszex vagyok és mindenki tudja akiknek tudna kell, és nem bujkálok.
Boldog kapcsolatban élek a párommal, és viszonylag állandó férfi szexpartnereink vannak.
Azért, mert te lúzer vagy, és szar az életed, azért még másé lehet jó.
Egyébként rólad tudják a környezetedben, hogy buznyák vagy?
Vagy mondani sem kell, mert lerí rólad?
Na errol beszelek
Van parod, de azert masokkal kefelsz
Es meg te mondod hogy ne altalanositsak
“Viszonylag allando szexpartnereink vannak” 😂😂😂
Szep dolog a szerelem gyerekek, ezert megbizhatatlan az osszes biszex, a kutyamat nem mernem rajuk bizni azt is megkettyintenek😌
Viszonylag, tehat fuvel-faval keféltek
Mostmár értem
#17, 18, 19
A párom szeret, és én is szeretem őt. Örülök annak, hogy elfogad így, és hagyja, hogy megélhessem a biszexuális vágyaimat.
Csak sajnálni tudlak benneteket, hogy még egy állandó és őszinte kapcsolatra sem futja nektek, sajnálom, hogy nem lesz sem gyermeketek, és így családotok sem, és veletek fog kihalni a családotok azon ága, ahol ti vagytok az utolsó leszármazottjai a szüleiteknek.
Ti irigyek vagytok mindenkire, akinek boldog élete van a tiétekkel ellentétben, én viszont nem vagyok irígy a sivár, és csak az örökös f@szvadászatból álló nyomorult életetekre...😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!