Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a meleg világban társat találni ?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy sráccal, hogy jó lenne találkozni, mármint csak arra…

Erre írj, hogy nincsen mindig a városba, meg kezdődik a buli hete. De azért megkérdezte mikor gondoltam?

És így nem értem most akkor akarod vagy nem ?

De komoly kapcsolatra se nagyon lehet találni senkit se, mert olyan furcsák a melegek többsége.

aug. 24. 15:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%

Már a heterók között is nehezen megy a párkapcsolat, látom magam körül. Hát még nekünk, akiknek azért nehezebb a helyzet.

Talán, ahogy látom, sokan félnek a kötődéstől és a szeretettől.Mármint az igazi, lelki alapú szeretettől. Korosztálytól függetlenül.

De azért nem kell feladni...

aug. 24. 15:28
 2/27 anonim ***** válasza:
88%

Szóval ha alkalmira nem érünk rá azonnal, akkor nem tudjuk mit akarunk, kapcsolatra pedig furcsák vagyunk.

Az okosok azt szokták javasolni, hogy legyél önmagad, de szerintem te inkább ne. Furcsa vagy. :)

aug. 24. 16:18
 3/27 anonim ***** válasza:
85%

A kozossegi media miatt

Meg a melegek tobbsege csak szexet akar

aug. 24. 18:23
 4/27 anonim ***** válasza:
85%

Hozzám már jövőhéten jöhetnél, órákig sz__nálak.

Fogadok, nem jössz...

Hát ezért.

aug. 24. 18:53
 5/27 anonim ***** válasza:
93%
Hát most ha neki előre betervezett programja van, mi az, hogy akarja-e vagy sem. Majd jó hogy nem a megvett belépőt/hetijegyet/akármit félreteszi, mert te azt gondolod, rögtön ugrik neked, hogy max 20 perc alatt lerendezzétek egymást. Na ezért nem találni. Van ám a másiknak is élete.
aug. 24. 19:05
 6/27 anonim ***** válasza:
64%

A melegek többsége sajnos megbízhatatlan, és nagyon sokan közülük sehogy sem vállalható emberek.

Én biszexként bármennyi (szex)partnert találok, érzelmi kapcsolatra meg amúgy sem kellene férfi, csak nő.

Ja, és bármilyen kapcsolathoz azért egy bizonyos szintet el kell ám érni, legyenek azok külsőségekben vagy emberi értékekben megmutatkozó dolgok.

Rengeteg ember van azalatt a szint alatt akikre azt mondják, hogy "bottal sem nyúlnának hozzájuk".

aug. 24. 19:24
 7/27 anonim ***** válasza:
82%

4-es az ilyenek miatt amilyen te vagy

Nem mindenki vagyik arra hogy orakig szopjak

aug. 24. 19:50
 8/27 anonim ***** válasza:
54%

26 eves kor felett mar oregnek szamitasz a meleg vilagba

Akkor van szerencsed ha 18-25 eves vagy es k**va jol nezel ki

Afelett mar felejtos minden

aug. 24. 19:52
 9/27 anonim ***** válasza:
92%

Sorrend befigyel…

Eloszor nehezmenyezed, hogy nem talalsz partnert “arra” masodsorban pedig komoly kapcsolatra. Ennek forditva kellene lennie.

aug. 25. 10:31
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt nézzük, hogy a férfiak hány százaléka homoszexuális esetleg biszexuális, akkor nem is csoda, hogy nem könnyű találni olyan partnert aki elérhető közelségben lakik, azonos gondolkodásmódja van, korosztályban megfelelő és a szexuális igénye is azonos. Nem beszélve arról, hogy a melegek közül sokan szégyellik az identitásukat ezért nagyon óvatosak ami érthető is. Én is elég régóta keresek és 56 évesen nem könnyű. Szolnoktól kissé keletre.
aug. 25. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!