Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk közt mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk közt mennyire gyakori szerinted, hogy áldozattá válnak?

Figyelt kérdés
Mármint szexuálisan. Mert nőknél sajna tudjuk, hogy megesik, de fiúk közt? Te ismersz olyat aki áldozat volt?
aug. 24. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfit is lehet zsarolni érzelmileg, illetve kihasználni. Nagyon is.
aug. 24. 09:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Én szexuális erőszakra értem.
aug. 24. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt is ismertem. Az egyiket a nagybátyja, a másikat a főbérlője rontotta meg. Utóbbi meg is halt, 35 évesen - HIV miatt.
aug. 24. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Az összem homi így kezdi aztán azt hiszi hogy ez a normális....
aug. 25. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nagyon jó kérdés. Érintett vagyok, így azért ennek utánamentem én anno, és a legtöbb tanulmány szerint ijesztően gyakoribb, mint gondolnánk.

Politikamentesen(!) gondolok itt az egyházi személyek, pedagógusok stb. által elkövetett szexuális abúzusra, meg persze a rokonokra, a család barátaira, illetve ami a felnőtt férfiakat a leggyakrabban érinti, az az egészségügyi dolgozók által elkövetett szexuális visszaélés. A sztori ilyen esetekben az, hogy van egy magatehetetlen vagy legalábbis legyengült, magát megvédeni képtelen férfibeteg a kórházban, és a személyzet követ el ellenük valamit.

Érzem, hogy ez a kommentem le lesz húzva, nem baj, legyen, vegye csak mindenki tudomásul, hogy igenis létező probléma a férfiak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés is.

aug. 26. 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg erőszakolt egy pap 13 múltan....
aug. 26. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem összeségében szorozzuk meg az ismert eseteket százzal, mert ha egy nőnek kínos erről beszélni, akkor egy férfinek még kínosabb.

Valamint ne feledkezzünk meg a prostitúciós körökben elkövetett, ipari szinten űzött erőszakról sem.

dec. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!