Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudom jelezni feltűnés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom jelezni feltűnés nélkül hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy tudom a környezetem felé "diszkréten" jelezni hogy meleg vagyok. Körülbelül az összes ismerősöm, és a családom is nagyon homofób, illetve valószínűleg a legtöbb ember is a városban. Elég szűk (női) farmerokat hordok de korulbelul ennyi ami még "elfogadható" és nem nagyon megkérdőjelezhető, és kb. vállig érő hajam van.

Van még valami úgymond ismertető jelzés egymás között amivel nyilvános helyen (busz könyvtár rendezvény stb) egyből meg lehet mondani ha valaki meleg, vagy csak vak próba szerencse?

aug. 21. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs általánosan elfogadott jelzés. Tehát 100 %-ra nincs.

Gyűrű hüvelykujjon lehet ilyen.

ill. természetesen bármi szivárványszínű cucc.

aug. 21. 20:58
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem muszáj ám mindenkinek tudnia róla...

Akit érdekel annak meg elmondható akár.

Pl ha kérdezik, mikor lesz már barátnőd akkor válaszolhatsz, hogy nem érdekelnek a lányok.

aug. 22. 04:44
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Én sem gondolnám, hogy ezt annyira kifelé is jelezni kellene. Én is homo vagyok, de kifejezetten nem szeretem az affektálós hülyéket, a dologgal "hard" kérkedőket sem. Persze ez szubjektív valahol.
aug. 22. 07:49
 4/14 Jani Belucci ***** válasza:
94%
Nem kérkedni, feltűnősködni szeretne a kérdező. Épp ellenkezőleg. Olyan jelzéseket keres, amiket más melegek felismerhetnek, de a többségi társadalom nem ismer. Pont az a lényeg, hogy a nagy többség és a közvetlen környezete ne tudja meg.
aug. 22. 08:12
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Arra írtam csupán, félreértetted, hogy jelezni szeretné, és hogy más milyen "ripacs" módon csinálja ezt. Amúgy korábban értettem azt a "perverz" hozzáállást, hogy vajon milyen lehet a másik. Azóta már értem, akkor nem kell magukkal foglalkozniuk. Tudjuk, hogy több hetero srác bújik ágyba egy másik sráccal. A gyűrű szerintem nem félreérthető, és is kedvelem az efféle kiegészítőket.
aug. 22. 08:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Húú ez tényleg jó lenne! Ahol én élek, melegnek lenni egyenlő az utcasepréssel
aug. 22. 11:05
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Az utcaseprők melegek?
aug. 22. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem de az emberek nálunk gyűlölik a melegeket és én egy rendkívül felfújt, beképzelt társaságban élek ahol ugyanúgy lenézik a melegeket mint az utcaseprőket
aug. 22. 13:37
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Akkor az utcaseprők gyűlölik nálatok a melegeket?
aug. 22. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy szűk farmerral és hosszú hajjal kellene jelezni, hogy meleg vagy. Mármint ha így szereted a külsődet akkor teljesen rendben van, de ha csak egy jelzés miatt akkor szerintem vannak egyszerűbb dolgok is.

Nekem volt pl egy fekete golyós karkötőm, amiben 1 db golyó szivárványos volt. Nagyon nem feltűnő, de ha mondjuk valaki megnézne a metrón akkor lehet ez egy jel, amitől bátrabb lenne az illető a kezdeményezéshez :D (végül keveset hordtam, így nem tudok mesélni esetleges siker sztoriról a karkötő miatt:D )

Vagy többen szoktak pl a táskájukra tűzni love is love-s kitűzőt.

Ezek szerintem elég egyértelműek. De ha diszkrétebbre gondoltál, akkor lehet például, hogy nem szégyellsz megnézni az utcán egy egy srácot, hátha feltűnik, hogy kik után nézelődsz. Vagy "véletlenül" megnyitva marad egy kép a telefonodban amikor feloldod.

Ugyanakkor az is könnyen lehet, hogy tudják, csak nem szeretnének beszélni róla, vagy tudomást venni a tényről. Esetleg úgy érzik, hogy ez rád tartozik, nem az ő dolguk, ha beszélni szeretnél róla, akkor majd nyitsz. Ne várd meg, hogy más végezze el a munkát helyetted, ami a coming outot illeti. Ha szeretnél beszélni erről velük akkor közöld velük. Kellemetlen, de sosem könnyű először elmondani. Utána könnyebb.

aug. 23. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!