Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lehet? Lehet-e egyáltalán bármi következtetést ebből a "felfedésből" levonni?
Véleményetekre vagyok kíváncsi! Van egy férfi, akivel látásból ismerjük egymást, köszönünk a másiknak, ha találkozunk, ezen kívül semmi kapcsolat nincs közöttünk. Én egy hetero nő vagyok, akinek nagyon tetszik ez a srác, viszont ahogy végignéztem a közösségi oldalait, láttam, hogy sok nyíltan meleg férfi ismerőse van. Ápoltnak, jól szituáltnak tűnik. Köszönöm válaszotokat!
(Kérdésemmel senkit nem szeretnék megbántani, csak a lehető legjobban utána akarok járni a dolgoknak, mielőtt teljesen belehabarodnék, kezdeményeznék.:) )

"Ápoltnak, jól szituáltnak tűnik."
Szóval ha ápolt, jól szituált egy férfi, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy meleg? Ha heteró férfi lennék, most jól megsértődnék.

Szerintem az, hogy egy meleg férfinak nincs egyetlen meleg haverja, barátja sem, tök más helyzet, mint amikor egy hetero férfinak észrevehetően sok nyíltan meleg férfi ismerőse van.
Ha az "átlagnál" több a meleg ismerőse, én bizony intő jelként venném. Viszont azt, hogy ápolt és jólszituált, azt semmiképpen sem. Az alap kellene legyen a hetero férfiak körében is. Mármint az ápoltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!