Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek, akik hisznek a természetfeletti dolgokban?
Tehát nem csak vallásos dolgokra gondolok, hanem egyebekre is. Ti le meritek írni a társkereső oldalakon?
Vagy hogyan látjátok ezt? A melegek inkább materialisták vagy egyistenhitűek?
Én nyíltan nem merem megmondani, de istenhívő melegeknél szoktam próbálkozni olyasmikkel, hogy egy párbeszédben elejtem, hogy "istenek", de eddig mind kijavított, hogy csak egy isten van.
Szóval olyannal még nem sikerült ismerkednem, aki esetleg újpogány, wicca vagy legalább nyitott más hitekre is.
Azt pedig még végképp nem mertem soha senkinek elmondani, hogy hiszek más dolgokban.
Ez mondjuk szerintem nem igaz.
Főleg nem egy kapcsolatban. Szinte mindig konfliktushoz vezet az eltérő nézőpont.
Egyéni felfogásom van a hitről
Soha senki előtt nem szégyelltem erről beszélni ha szóbakerült.
Katolikus nevelést kaptam, de az nagyon messze áll a valóságtól, nem beszélve arról hogy nem is 1pappal beszélgettem és mind osztotta a véleményem vagy el is fogadták
Hogy ez csak egy üzlet ami a templomban megy nem igaz hit.
Köze nincs a valódi Bibliához.
Röviden tömören Szeret elfogadás megbocsátás.
Nem Atya fiú Szentlélek.
Anya apa gyermek.
6+
Sőt: konkrétan spirituális hittel tartottam ki és húztam ki óriási bajból. Azóta még nyitottabb a kereszténysége helyett. :-)
Három olyan dolog is van az életemben, amikor konkrétan az életemet óvták meg. És nem tudom, hogy ki.
Illetve tavaly történt két dolog, ami sok mindent hihetővé tett, illetve még jobban hihetővé.
Véletlenekben is ezért nem hiszek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!