Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagy farka van annak tiniként is az volt már?
Figyelt kérdés
Mondjuk 30-40-50 éves vagy és 18-20 cm a farkad vagy nagyobb. Mikor nőtt meg akkorára amekkora most? Hogyan hatott ez a személyiségedre, az a tudat, hogy te egy nagy farkú srác vagy? Tiniként tudtad, hogy nagy van neked vagy fel sem, tűnt, hiszem minden nap láttad.aug. 7. 18:47
11/12 anonim válasza:
Igen, 13-14 évesen nekem sztem már elérte a vegsö méretét, de akkor még nem volt téma a farokméret, engem is csak cikiztek másik 2-3 sráccal együtt, akik hasonló cipöben jártak. 1-2 évvel késöbb tudatosult bennem is, hogy amúgy ami nekem van az nagynak számit (19 cm).
12/12 anonim válasza:
Nekem 14-5 éves koromban volt 14-5-6 körül ha állt. Most vagyok 16 és most kb 16 cm talan kicsit kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!