Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le ha megtörtént tiniként?
Egy barátomra írtam rá pár napja. Még tiniként rendszeresen kivertük egymásnak. Leszoptuk egymást, sőt az anált is megpróbáltuk. Más kérdés, hogy mekkora sikerrel, de megpróbáltuk.
Most meg úgy tesz mint ha sose történt volna ilyen. Holott egy nyáron át több story is volt. Tisztán emlékszem a nagy farkára, ahogy élvezte hogy szop és ahogy kérte, hogy dugjam meg újra stb. Még arra is hogy mennyire szerette a farkam szopni. Szóval a kérdés, hogy 10 évvel később miért tagadja le? Miért nem mond csak annyit, hogy már nem izgatja vagy esetleg velem nem akarja?
Mondjuk fogalmam sincs most van-e valakije, stb csak egyik nap eszembe jutott ez az emlék hisz ő volt az első és így ráírtam. És nem, nem ezzel kezdtem, csak szóbahoztam, hogy emlékszik-e milyen vicces volt meg jó.
Mert megjött az esze, mi másért :DDD
Betegek
2eske olyan jó hogy itt vagy köztünk.
Úgy fel dugnám a gépzsíros öklömet a fenekedbe. ❣️
Lehet tinikorában tényleg csak kíváncsi volt, de lehet van már barátnője, aki nézi/nézheti a Messengerét és nem akarja leírni.
Én megpróbálnám elhívni egy sörözésre, hátha oldódik a nyelve. De nem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!