Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kb. 20 ezer forintért benne lennétek, hogy találkoztok egy sráccal, aki kikötöz és csiklandoz titeket?
Hát ne is tudom. Ezt a kikötözést sosem értettem. Kipróbálnám ha csiki mellett más is lenne.
Bár én már annak is örülnék ha találnék egyáltalán szimpla dolgokra mondjuk egy 18-20 közötti srácot. Lábfétises dolgok vagy ilyesmi.
Eddig még ez sem jött össze.
#10 ezt a p o torture-t mindig is ki akartam probalni de tudom hogy en naggyon erzekeny vagyok ehhez
Ha a farkam tetejét fogják mikozben jön a cucc azt se birom😅
De lehet ezt beinditoan csinálni
#12 Próbáltam már én is magamnak miután elélveztem, de olyan érzékeny a makkom, rögtön bepisilek... :D
De azért kikötözve valami olyan szituban ahol ez nem gáz szívesen bevállalnám. :D Mondjuk fix 5 percre, nincs könyörgés, hogy legyen vége. Annyit azért ki lehet bírni akárhogy is.
Bevállalnám, a post-orgasm kínzással együtt is akár :)
Kikötözve, bekötött szemmel és szájjal, menekülőszó nélkül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!