Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, kb. 20 ezer forintért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kb. 20 ezer forintért benne lennétek, hogy találkoztok egy sráccal, aki kikötöz és csiklandoz titeket?

Figyelt kérdés
Semmi többről nincs szó, csak arról hogy ki lennétek kötözve, és csikizve lennétek, mondjuk 1 órán át. Vagy ingyen is benne lennétek?

aug. 7. 12:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%

Hát ne is tudom. Ezt a kikötözést sosem értettem. Kipróbálnám ha csiki mellett más is lenne.

Bár én már annak is örülnék ha találnék egyáltalán szimpla dolgokra mondjuk egy 18-20 közötti srácot. Lábfétises dolgok vagy ilyesmi.

Eddig még ez sem jött össze.

aug. 7. 19:50
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

#10 ezt a p o torture-t mindig is ki akartam probalni de tudom hogy en naggyon erzekeny vagyok ehhez

Ha a farkam tetejét fogják mikozben jön a cucc azt se birom😅

De lehet ezt beinditoan csinálni

aug. 7. 22:20
 13/34 anonim ***** válasza:
76%
Semmiképpen. Ha már ki vagyok kötözve, fene sem tudja mennyire lesz erőszakos, önző, agresszív. :o
aug. 7. 23:08
 14/34 anonim ***** válasza:
77%

#12 Próbáltam már én is magamnak miután elélveztem, de olyan érzékeny a makkom, rögtön bepisilek... :D

De azért kikötözve valami olyan szituban ahol ez nem gáz szívesen bevállalnám. :D Mondjuk fix 5 percre, nincs könyörgés, hogy legyen vége. Annyit azért ki lehet bírni akárhogy is.

aug. 7. 23:22
 15/34 anonim ***** válasza:
74%
Postorgasm megcsinálom neked ha akarod ;) írj
aug. 7. 23:30
 16/34 anonim ***** válasza:
64%
Barterozzunk! Te megfétiselsz engemet, én pedig megfétisellek tégedet. (Én doktorbácsit szeretek játszani.)
aug. 8. 07:11
 17/34 anonim ***** válasza:
78%
Igen, persze. 21f
aug. 8. 08:38
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
Nem kéne ezt privibe egymàs közt megbeszélni?
aug. 8. 11:03
 19/34 anonim ***** válasza:
72%

Bevállalnám, a post-orgasm kínzással együtt is akár :)

Kikötözve, bekötött szemmel és szájjal, menekülőszó nélkül ;)

aug. 9. 23:53
 20/34 anonim ***** válasza:
84%
Nem esek hasra a húszezresedtől. Megértem, milyen nehéz megélni az ilyen-olyan vágyakat. Ha valóban csak arról lenne szó, pénz nélkül is. De baromira nem bízok az emberekben, tehát semmi pénzért sem. Pláne kikötözve...
aug. 10. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!