Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdekelne egy kedves haverod,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne egy kedves haverod, barátod farka, töke, szoktál-e rá gondolni, amikor találkoztok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 10. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Igen, szívesen leszopnám a farkát, ha engedné.
A töke nagyon érdekelne, de sajnos még nem láttam.
Csak nadrágon keresztül láttam még a csomagját, de tetszett.
Láttam már neki, megírom, hogy hol.
Nem érdekel, nem szopnám le a barátomat.
Egyéb, megírom...
39 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor láttuk már egymásét

Az enyém jobban érdekli őt, mint az övé engem. 😃

2024. jún. 10. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek szívesen megnézném.
2024. jún. 10. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Régi haverom igazi férfivá vált, imádom nézni a szőrös, tetkós lábszárát ha arra kerül sor😃 kíváncsi lennék mi van a boxer alatt
2024. jún. 10. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szaunában láttam neki. Azóta mindig felidézem magamban, ha találkozunk. Meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy olyan nagy van neki, ráadásul full szőrös.
2024. jún. 11. 05:26
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Én már leszoptam a haverom farkát többször is és sosem bántam meg azt az érzést!
2024. jún. 13. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok igy a barataimra.
2024. jún. 13. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A masszőrömét szívesen leszopnám. Meztelenül maszíroz de nem merek kezdeményezni
2024. jún. 13. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez hol van? :)

2024. jún. 14. 05:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy nem olyan kozeli haveromat, akivel evente parszor talalkozunk, multkor leszoptam. Annyira bekurtunk h mar polo nelkul fekudtunk azagyon stb. Aztan odaraktam a kezem stb. Lankadtan is nagyin nagy neki, nem is ertem h fer el a boxerben xd. Amikor meg felallt neki, haat volt min 20cm. Nem is birtam teljesen bekapni, de amugy jo volt.

17F

aug. 13. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
A legjobb barátom nagyon szép ember. Együtt járunk teniszezni, tehát utána közös zuhany, szóval, láttam amit láttam, és az is nagyon szép. Hetero, már csak ezért sem merülhet fel semmi olyasmi, de azt hiszem, ha mégis valami csoda folytán olyan szituba keverednénk megtartóztatnám magam. Fontosabb a barátságunk, a szex megváltoztatna mindent.
aug. 14. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!