Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győrben van olyan hely, ahol srác tud ismerkedni egy másik sráccal? Milyen ürüggyel adnád a masik fél számára, h érdekled?
Ha nem tudnam rola biztosan hogy erdekli a fiuszex akkor sehogy
Nem akarom hogy pofanbasszon
Nagyon sokféle képen tudod jelezni, hogy akarsz valamit egy másiktól.Akár fiú, akár lány , a módszer szinte ugyan az !
Nagyon kezdő lehetsz, ha ezeket a jeleket nem ismered !
Szemkontaktus, rámosolyogsz. Itt már figyeled a reakciót. Ha komolyan néz, elfordítja a fejét, akkor már ne is próbálkozz. Mert vagy nem vagy az esete, vagy nem alkalmas most.
Ha vissza mosolyog, esetleg Ő is rád-rád nézeget, akkor szóba állsz vele. Valami egyszerű dologgal ! Bocsi, tudod hol van a büfé, vagy merre találom a ..... akármit ? És már ha beszéltek, le tudod mérni, hogyan viszonyul hozzád ? Így kérdeztem a multkor a strandon egy férfit, mert láttam, hogy többször rám nézett. Megkérdeztem, hogy merre van az öltöző, mert pontosan nem is tudom merről jöttem. Elkezdte mondani, merre menjek ! Mondom, nincs kedved elkisérni, mert épp zuhanyozni indultam ! Volt kedve ! Zuhanyozni is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!