Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan meleg aki már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan meleg aki már elmúlt 30 és még nem feküdt le senkivel vagyis még szűz?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok, hogy van e itt olyan meleg aki még nem feküdt le egyik nemmel se. Kiváncsi volnék arra, hogy mi az oka ennek és hogyan látja, fog e ez változni.

2024. júl. 24. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van. Pszichológiai okai vannak. Egyszerűen nem megy. Próbáltam, próbálkoztak, de nem visz rá. Nagy hiba lehet, de ez van.
2024. júl. 24. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen voltam valakivel először, és azután is még csak egyszer, és egyiket sem élveztem igazán. Egyszerűen nem találom meg azt az embert, akivel testileg és lelkileg is kölcsönösen szimpatikusak lennénk.
2024. júl. 24. 18:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem is 30 éves koromban volt az első és hasonló a helyzet nálam is mint nálad #2. Nálam azért még volt pár alkalom utána, de egyik sem volt az igazi. Valami hiányzott a dologból mindig.
2024. júl. 24. 19:02
 4/11 A kérdező kommentje:
1# Mik azok a pszichológiai okok? Önbizalom hiány? Bizalmatlanság? Esetleg tartassz valamitől?
2024. júl. 25. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem feküdtem le még én se senkivel (35f). Bár engem mindkét nem vonz valamennyire, úgyhogy nem vagyok meleg, viszont így hogy nem voltam senkivel, nem tudom megmondani, mi vagyok. Talán biszexuális. A nemi identitásom se teljesen problémamentes, szerintem ezért is maradtam szűz, mert se magamban, se a vonzalmamban nem vagyok biztos, egyszer ezt gondolom, máskor azt. De most már szeretném majd megpróbálni valakivel 1-2 éven belül, csak ahhoz keresni is kéne.

1#-es: kitartás, előbb-utóbb csak lesz valami!

2024. júl. 27. 22:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Én sokáig biszexnek gondoltam magam, de ma már úgy gondolom hogy csak a megfelelési kényszer miatt éreztem így. Egy kis kíváncsiság most is van még bennem azzal kapcsolatban hogy milyen lehet a hetero szex, de úgy igazi vonzalmat nem érzek a nők iránt. Meleg vagyok és ebben azután lettem biztos hogy az első srácba akivel voltam szerelmes lettem.
2024. júl. 28. 02:12
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom hogy vagy vele, nekem az a furcsa, hogy az utcán csak a nőket nézem meg, de mikor közel kerül a lehetőség, akkor már inkább taszít a gondolat, hogy kikezdjek egy nővel. Közben meg volt néhány férfi az életemben, akikhez vonzódtam, abból se tudom hogy milyen következtetést kéne levonni. Így hogy semmi se lett, inkább semmilyet.

Tehát akkor volt az első élményed, ami nagyon tetszett és még szerelmes is lettél, utána pedig egyik se jött be? Akkor azért túl nagy mintád neked sincs a vonzalom leméréséhez. Nem beszólásként mondom, csak akkor te se vagy könnyű helyzetben.

2024. júl. 28. 02:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Félreérted, a szex nem volt az igazi, de nem azért mert nem tetszettek (na jó talán az egyik, de az csak 1x alakalom volt) hanem mert valami hiányzott a szex közben. Valszeg csak nem illettünk össze az ágyban vagy nem tudom. A férfiakhoz vonzódom az biztos, a nöknél csak azt tudom mondani hogy "na ő szép, ő meg nem szerintem" de szexuálisan nem vonzanak. Ha mégis ugy érzem hogy le tudnék feküdni egy nővel akkor az amiatt van hogy hajt a kíváncsiság ill. a szexulális életem gyakorlatilag nem létezik emiatt eléggé ki vagyok már éhezve a dologra.

A férfiaknál van egy ideálom és ha olyasmi pasit látok akkor "csorog a nyálam". Na ilyen a nőknél nincs.

2024. júl. 28. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
És az elsővel miért nem jött össze valami tartósabb?
2024. júl. 28. 19:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Így visszagondolva nem igazán illettünk össze. Én belé zúgtam, ő viszont nem tudta viszonozni. Szóval nem müködött a dolog. Vagy ez vagy alapból nem is akart többet tőlem. Nem tudom, de már nem is lényeg, túl tettem magam rajta.
2024. júl. 28. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!