Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek?
Rám írt egy srác, idézem a teljes beszélgetést:
Ő: Szia
Én: Szia!. Mi újság? Elég késő van már, nem vagy álmos?
Ő: De egy kicsit. Minden ok. Alkalmi érdekel amúgy?
Én: Hát az kevésbé. És téged valami komolyabb, párkapcsolat?
Ő: A cél nyilván az lenne
Én: De akkor nem értelek. Miért alkalmit kérdeztél?
Ő: Mert elsősorban majdnem mindenki azt keres, na meg egy komolyabb dolog is szerintem úgy alakul ki
Szóval nem igazán értem. Alkalmit akar, de kapcsolatot is ? 😕 De eleve ki is van írva a profilomba direkt, hogy én párkapcsolatot szeretnék, hagyományos módon ismerkedni.
Így megy a nálunk melegeknél.
Persze lehet értetlenkedni
Árral szembe úszni
De így megy.
Hiába lesz a leg tutibb randid
És minden klappol
De a szex nem akkor hiába.
Mára ez van, Alkalmiból lesz kapcsolat, mármint aki nyitott rá, mert van aki kizárja a lehetőségét is.
Javaslatom
Mond meg neki hogy előszőr beszélgessetek személyesen egy nyilvános helyen és ha klappol minden akkor mehet tovább
Neked nem megy egyből az ágyikó
Ha valóban érdeklődik és tud nyitni egy kapcsolatra azt le tudod szűrni.
Rendben, köszönöm a tanácsot!
Sajnálom nagyon, hogy nálunk csak szex a lényeg elsőre... Nyilván mindennek klappolnia kell, elfogadom, de nem kéne egyből ezzel indítani szerintem.
Nem üti a kettő egymást. Amíg nem jön össze egy kapcsolat, addig semmi gond az alkalmizással. A testi vágyakat és igényeket is ki kell elégíteni, nem mindenki bírja szex nélkül sokáig.
Abban nagyon igaza van, hogy egy kapcsolat "úgy alakul ki". Sokan görcsösen keresik a nagy Őt, minden mást elutasítanak, alkalmi szex ördögtől való. Pedig lehet, hogy egy vad éjszaka után egy kellemes beszélgetés lesz a szikrája valami életreszólónak.
Csak gondolom, de valószínű, hogy az “ami alakul” dolog áll fenn nála, vagyis elsősorban szex, de ha úgy van akkor a párkapcsolatot se zárja ki.
Engem az ilyen megközelítés annyira nem győzne meg, viszont azt te kell eldöntsd, hogy adsz-e neki esélyt? Bár ha feltetted a kérdést, gondolom te se vagy meggyőződve róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!