Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagálnátok, ha...?
Figyelt kérdés
A legjobb haverotok azt mondaná, hogy megszomjazott és úgy inna egy kis tejecskét, majd rácsapna egyet a seggetekre?#meleg helyzet
júl. 19. 08:27
2/16 anonim válasza:
Megmutatnám neki, hogy merre van a közért, ahol tud venni tejet. A jövőben meg tartanám a 3 lépés távolságot.
3/16 anonim válasza:
Egy fiúnak a legjobb haverja, vagy egy lánynak a legjobb haverja, mert nem mindegy hogy f.szból vagy mellből akar "tejecskét inni.
4/16 anonim válasza:
Bekapatnám vele a cumit 😜
Aztán viszonoznám neki én is
5/16 A kérdező kommentje:
2# És ha zárva a Lidl és nem tud tejet venni? Vannak nagyon extrém helyzetek az életben. Egy legjobb barát meg ott segít, ahol tud. Lehet leesik a cukra, ha nem jut tejhez időben.
júl. 19. 08:46
6/16 anonim válasza:
#5 Akkor hívok hozzá mentőt.
Amúgy meg egy legjobb barát tudja, és tiszteletben tartja, hogy hetero vagyok, és nem próbálkozik ilyenekkel, föleg nem csapkoja a seggem.
7/16 A kérdező kommentje:
6# Miért? Én és a legjobb haverom rendszeresen csapkodjuk egymás seggét, néha poénból is. Meg is dícsért, hogy milyen jó seggem van. Mozi közben meg is ujjazott egyszer.
júl. 19. 09:04
8/16 A kérdező kommentje:
7# Mindketten fiúk vagyunk.
júl. 19. 09:06
9/16 anonim válasza:
Másik kategóriában biztos nagyobb sikered lenne.
10/16 anonim válasza:
Akkor rossz kategóriában van a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!