Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub pasik ti hogy reagálnátok, ha megtudnátok, hogy a dominátokat a főnöke durván elfenekelte, engedetlenség miatt?
Ha nem switch és nem õ akartam, akkor ez sima erõszak lenne. Ha az én dominám, ha nem, ennek ahhoz semmi köze. Ilyent nyilván egy fõnök, vagy munkatárs, vagy bárki nem csinálhat. Lássuk be, ez csak a te fantáziádban valószerû.
Ha viszont kiderülne, hogy van egy Dom partnere (ott meg az teljesen irreleváns hogy a fõnöke) és nem szólt róla, csak véletlenül tudtam meg, úgy élném meg, hogy nem bízott meg bennem, amiért nem beszélte meg velem. Egyrészt akkor de, márpedig switch, bármit hangoztatott. De ezt is miért kellett volna letagadnia? És ha erre vágyik, akkor miért nem nekem szólt elõször?
1
Most nyilván ez csak fantázia kérdés. Lehet hogy pl kénytelen belemenni mert a főnöke megzsarolta.
Mondjuk azért nem szólt erről, mert téged uralni akart. És úgy hogy azt érezd neki egy megtörhetetlen uralma van. És csak később került olyan helyzetbe amiért a főnöke elverte a seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!