Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A jó pasik az ágyban is jók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasik az ágyban is jók?

Figyelt kérdés
Főleg az aktívakra gondoltam.
2024. júl. 17. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze egymáshoz. Nekem volt egyszer egy nagyon fullos csávóm, arcra is, testalkatra is, farokra is, minden adott volt, de nem volt jó vele.
2024. júl. 17. 08:55
 2/9 steven95 ***** válasza:
100%
Semmi összefüggés a kinézet és az intim szituációban fellépő összhang között. Amelyhez kell tapasztalat, IQ, EQ, érzelmi tisztánlátás, hasonló vágyak és hozzáállás/elképzelés a viszony természetét illetően, előtte/utána történő egymással való bánás, egy adag szerencse.
2024. júl. 17. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok kinézetre jó pasi,de akik ismernek,imádnak,mert a szexben csúcs vagyok.
2024. júl. 17. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl szubjektív ez, hogy ki jó pasi.
2024. júl. 17. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy táncos fium piszokul helyes volt de az ágyban egy nulla
2024. júl. 17. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Még nem voltam olyan aktivval.

De ha leszek megírom:)

2024. júl. 18. 06:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nem
2024. júl. 18. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Volt egy kigyúrt rendőr srác, nagy és vastag cerkával. Életem legrosszabb szexélménye volt.
2024. júl. 19. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Izmok, jóképűség,szőr és farokméretek semmire nem adnak garanciát. Lehet vele dicsekedni, lehet rá beképzeltnek lenni, ezekre jó leginkább.

Aztán lehet,hogy egy kis cingár szemcsis pasi nagyobbat alakít a 12 cm-ével,mint a sok beképzelt üresfejű Dávid szobor.

2024. júl. 20. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!